Çünkü insan beceremediği oyunu oynamak istemez bizimkiler Valorant gibi basit ve kötü oyunları oynamayı tercih ederler.Şu yayına bakın. Olm cidden güzel bir oyun. Arkadaş olsa direkt oynayacağım bir oyun.
1 kişi bile bulamıyorum.
Ben de öyle çok iyi oynamıyorum ama bilmiyorum bana çok zevkli geliyor. Üstelik ilk 10 oyunumda dk 2 de ölmüşümdür. Ama zevkli geldiği için ben de hep devam ettim oynamaya. Ama işte max 1 hafta sürdü çünkü arkadaş yooğÇünkü insan beceremediği oyunu oynamak istemez bizimkiler Valorant gibi basit ve kötü oyunları oynamayı tercih ederler.
Türk insanı cs veya valo gibi overrated oyunlardan başka oyun bilmediği için normaldir.Şu yayına bakın. Olm cidden güzel bir oyun. Arkadaş olsa direkt oynayacağım bir oyun.
1 kişi bile bulamıyorum.
Bir tür battle royale. Ama normal Apex PUBG gibi değil. Daha farklı.Amaç ne oyundaki, hayatta kalmam mı
Oynadık biz senle de sen bırakmıştın beniBen de öyle çok iyi oynamıyorum ama bilmiyorum bana çok zevkli geliyor. Üstelik ilk 10 oyunumda dk 2 de ölmüşümdür. Ama zevkli geldiği için ben de hep devam ettim oynamaya. Ama işte max 1 hafta sürdü çünkü arkadaş yooğ
Senle? Ben? Seni hiç hatırlamıyorum desem. Yoksa dur len? Emre misin? T O W E R sunucusu falan vardı.Oynadık biz senle de sen bırakmıştın beni
Eh oSenle? Ben? Seni hiç hatırlamıyorum desem. Yoksa dur len? Emre misin? T O W E R sunucusu falan vardı.
Dostum o zamanı hatırlıyorum. Bunu dillendirmeyi pek sevmesem de hayat bazı dönemlerde benim için kötü geçiyor. Hala da öyle gerçi. Profilime bak. Yukarıdan aşağıya say. Altıncı gönderiye bak.
Kaç mg antidepresan kullanıyorsunDostum o zamanı hatırlıyorum. Bunu dillendirmeyi pek sevmesem de hayat bazı dönemlerde benim için kötü geçiyor. Hala da öyle gerçi. Profilime bak. Yukarıdan aşağıya say. Altıncı gönderiye bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@NespaY yani lise arkadaşım beni her yerden ama her yerden aradı. Cevap vermedim. Çünkü o zamanlarda da çöküş dönemindeydim. Kronik anlamda majör depresyonum var.
Kanka oyunun fanı değilim ama bu oyunu aynı anda 1.5M kişi oynuyorsa abartıldığı için gerçekten de iyi olduğu içindir. Çoğunluk Valorant ve CSGO gibi oyunlar seviyor diye irite olmak biraz garip.Türk insanı cs veya valo gibi overrated oyunlardan başka oyun bilmediği için normaldir.