Neler Yeni

Türk oyuncular neden Hunt:Showdown oynamıyor?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şu yayına bakın. Olm cidden güzel bir oyun. Arkadaş olsa direkt oynayacağım bir oyun.
1 kişi bile bulamıyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü insan beceremediği oyunu oynamak istemez bizimkiler Valorant gibi basit ve kötü oyunları oynamayı tercih ederler.
Ben de öyle çok iyi oynamıyorum ama bilmiyorum bana çok zevkli geliyor. Üstelik ilk 10 oyunumda dk 2 de ölmüşümdür. Ama zevkli geldiği için ben de hep devam ettim oynamaya. Ama işte max 1 hafta sürdü çünkü arkadaş yooğ

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Şu yayına bakın. Olm cidden güzel bir oyun. Arkadaş olsa direkt oynayacağım bir oyun.
1 kişi bile bulamıyorum.
Türk insanı cs veya valo gibi overrated oyunlardan başka oyun bilmediği için normaldir.

43t41tt1r

80+
Ben açıkçası şans verdim fakat beğenmedim. Kişisel tercih.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Amaç ne oyundaki, hayatta kalmam mı

NespaY

80+ Silver
Ben de öyle çok iyi oynamıyorum ama bilmiyorum bana çok zevkli geliyor. Üstelik ilk 10 oyunumda dk 2 de ölmüşümdür. Ama zevkli geldiği için ben de hep devam ettim oynamaya. Ama işte max 1 hafta sürdü çünkü arkadaş yooğ
Oynadık biz senle de sen bırakmıştın beni :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dostum o zamanı hatırlıyorum. Bunu dillendirmeyi pek sevmesem de hayat bazı dönemlerde benim için kötü geçiyor. Hala da öyle gerçi. Profilime bak. Yukarıdan aşağıya say. Altıncı gönderiye bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@NespaY yani lise arkadaşım beni her yerden ama her yerden aradı. Cevap vermedim. Çünkü o zamanlarda da çöküş dönemindeydim. Kronik anlamda majör depresyonum var. :(

NespaY

80+ Silver
Dostum o zamanı hatırlıyorum. Bunu dillendirmeyi pek sevmesem de hayat bazı dönemlerde benim için kötü geçiyor. Hala da öyle gerçi. Profilime bak. Yukarıdan aşağıya say. Altıncı gönderiye bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@NespaY yani lise arkadaşım beni her yerden ama her yerden aradı. Cevap vermedim. Çünkü o zamanlarda da çöküş dönemindeydim. Kronik anlamda majör depresyonum var. :(
Kaç mg antidepresan kullanıyorsun

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hakan Keser
Türk insanı cs veya valo gibi overrated oyunlardan başka oyun bilmediği için normaldir.
Kanka oyunun fanı değilim ama bu oyunu aynı anda 1.5M kişi oynuyorsa abartıldığı için gerçekten de iyi olduğu içindir. Çoğunluk Valorant ve CSGO gibi oyunlar seviyor diye irite olmak biraz garip.

Top Bottom