G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,697 En İyi Cevap 7 29 Kasım 2020 #1 Türk oyunu Sabotaj hakkında ne düşünoyrsunuz? Bence zula'ya tepki olarak çıktı. Sloganları ilk ve tek P2W olmayan Türk FPS oyunu.
Türk oyunu Sabotaj hakkında ne düşünoyrsunuz? Bence zula'ya tepki olarak çıktı. Sloganları ilk ve tek P2W olmayan Türk FPS oyunu.
D dyinglightkotuoyundur 80+ Silver Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 2,167 Dahası Reaksiyon skoru 4,627 Konum Hyrule Castle İsim Ekmeleddin armut İlgilendiği Kategoriler Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud) Steam https://steamcommunity.com/id/PixelArmys/ 29 Kasım 2020 #2 yanlış anlamassan başlığı düzeltmen gerektiğini düşünüyorum
G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,697 En İyi Cevap 7 29 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 PixelArmy yazmış: yanlış anlamassan başlığı düzeltmen gerektiğini düşünüyorum Devamı için tıklayın... bildirdiğiniz için teşekkür ederim farkında değildim
PixelArmy yazmış: yanlış anlamassan başlığı düzeltmen gerektiğini düşünüyorum Devamı için tıklayın... bildirdiğiniz için teşekkür ederim farkında değildim