Neler Yeni

Yardım Türk Telekom 1100TL cayma bedeli

KahramanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kahraman Demirkol
Merhabalar. Uzun süredir türk telekom kullanıyoruz ancak yeni taşındığımız binanın içine kadar fiber altyapı geldiği için ve türk telekomun fiber fiyatları diğer firmalara oranla çok yüksek olduğu için 28.11.2019 da başlayıp 28.11.2021 biten taahhütü iptal edip başka internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. Ancak türk telekomu aradığımda cayma bedeli olarak 1100tl cuvarında para çıkarttılar. Biraz araştırdım ve caymak için İndirim bedellerini ödemem gerektiğini gördüm. Fakat faturamda yazan indirim bedeli 189TL. Kullandığım internet 69 TL lik bir internet ve ev telefonu ile birlikte 89tl oluyor. Ben nasıl 189TL indirim almış oluyorum anlamadım. Yani cayabilmek için illa ki kalan ayların parasını ödemem mi gerekiyor yoksa bunun başka bir yolu var mı ?
Bu kadarda olmaz ya

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Merhabalar. Uzun süredir türk telekom kullanıyoruz ancak yeni taşındığımız binanın içine kadar fiber altyapı geldiği için ve türk telekomun fiber fiyatları diğer firmalara oranla çok yüksek olduğu için 28.11.2019 da başlayıp 28.11.2021 biten taahhütü iptal edip başka internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. Ancak türk telekomu aradığımda cayma bedeli olarak 1100tl cuvarında para çıkarttılar. Biraz araştırdım ve caymak için İndirim bedellerini ödemem gerektiğini gördüm. Fakat faturamda yazan indirim bedeli 189TL. Kullandığım internet 69 TL lik bir internet ve ev telefonu ile birlikte 89tl oluyor. Ben nasıl 189TL indirim almış oluyorum anlamadım. Yani cayabilmek için illa ki kalan ayların parasını ödemem mi gerekiyor yoksa bunun başka bir yolu var mı ?
Tek bir cözümün var bir hizmet alamazsan ve Türk telekom yapamazsa bunu belgelersen cayma bedelini ödüyorlar -diye biliyorum.- Akrabam yasamıstı aynısını ordan biliyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Kaziminho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kazım Ceylan
Tek bir cözümün var bir hizmet alamazsan ve Türk telekom yapamazsa bunu belgelersen cayma bedelini ödüyorlar -diye biliyorum.- Akrabam yasamıstı aynısını ordan biliyorum.
Hocam benlik sıkıntı yok ama müdürlükteki tanıdık sıkıntı olabilir ceza yersiniz birisi şikayet ederse falan demiş babamında aklına girmiş yapmayalım diyor. Ben köye taşımayı düşünüyorum ayrıca elektrik abonesi babamın üzerine olacakmış. Sizce denemeye değer mi ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hocam benlik sıkıntı yok ama müdürlükteki tanıdık sıkıntı olabilir ceza yersiniz birisi şikayet ederse falan demiş babamında aklına girmiş yapmayalım diyor. Ben köye taşımayı düşünüyorum ayrıca elektrik abonesi babamın üzerine olacakmış. Sizce denemeye değer mi ?
Nedersem Yalan olur.Hukuku iyi araştırmak lazım.

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Uğur
Cayma bedeli normal paket tutarından yapılan indirimi ve kalan ay ücretini ödeyerek iptal edebilirsiniz dava açmanız vesaire bir işe yaramaz ya parayı ödeyeceksin yada bekleyeceksin
Düzeltme
Bazı firmalar ise o ana kadar kullandığın ayların indirim fiyatını isterler.
Her ay ilerledikçe bazılarında fiyat artar bazılarında azalır.

Veunex12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MertKocak
tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,325
Üyeler
160,678
Son üye
baran0605
Top Bottom