Neler Yeni

Türk Telekom 24 MBPS Paketim var ancak 104 MBPS görüyorum :D?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
Dostlar bu sabah internetim 9 sularında gitmişti ve daha yeni geldi ben de dosya indirmeye başlayayım dedim
normalde mega.nz'de saniyede 2.5 hızında indirirken şu an kesinti sonrası saniyede 10 indirme hızı almaya başladım yer yer bu hız 13 lere çıkıyor
13 x 8'den yaklaşık 104 mbps hız almış oluyorum bu nasıl oluyor bilmiyorum ama şu an baya sömürüyorum
bu sadece mega'da değil diğer indirme uygulamalarında / sitelerinde de oluyor şu an indirme başlattığımdan dolay ıhız testi yapıp atamıyorum ilerleyen zamanlarda konuya eklerim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
100 mbps pakete geçmiş olmasın

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Dostlar bu sabah internetim 9 sularında gitmişti ve daha yeni geldi ben de dosya indirmeye başlayayım dedim
normalde mega.nz'de saniyede 2.5 hızında indirirken şu an kesinti sonrası saniyede 10 indirme hızı almaya başladım yer yer bu hız 13 lere çıkıyor
13 x 8'den yaklaşık 104 mbps hız almış oluyorum bu nasıl oluyor bilmiyorum ama şu an baya sömürüyorum
bu sadece mega'da değil diğer indirme uygulamalarında / sitelerinde de oluyor şu an indirme başlattığımdan dolay ıhız testi yapıp atamıyorum ilerleyen zamanlarda konuya eklerim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
benim paket 16 mbps almam lazım 2 mbps alıyorum :(

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bak işte bana böyle net verse bende överim usta 😀😀

Şaka şaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Coğrafya:
bir yeryüzü parçasını, bir bölgeyi, bir ülkeyi belirleyen, niteleyen fiziksel, ekonomik, biyolojik, insansal ve siyasal gerçekliklerin tümü.

Yani ona altyapı kaderdir demek daha doğru olur.
100 mbps pakete geçmiş olmasın
Öyle olsa 8Mbps upload alırdı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya

Şaka şaka

Coğrafya:
bir yeryüzü parçasını, bir bölgeyi, bir ülkeyi belirleyen, niteleyen fiziksel, ekonomik, biyolojik, insansal ve siyasal gerçekliklerin tümü.

freeden 75 mbps alıyo o zamn ne güzel

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
616x321-asteriksin-en-yakin-dostu-orijinal-adi-obelix-olan-ve-cok-guclu-olan-cizgi-karakter-ha...jpg

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Direk oyun indir muhtemelen yanlış bağladılar :)

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
yeni mi bağlattın peki
yeni bağlatanlara desteklenen maksimum hızı verme gibi bi kampanyaları vardı sanki

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Şaka şaka

Coğrafya:

Ya Kanka bu seferde sen başladın 😀

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Dostum daha ne istiyorsun :D Birazda sen sömür bari :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay Çiftçi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Knk öyle oluyor fark etmezlerse kullan gitsin bende türk net kullanıyordum ben 75 mbps alıyordum bı kesildi 2 gün sonra geldi 120 mbps geldi 10 upload vardı 2 hafta kullandım sonra fark ettiler geri düşürdüler dusurmezlerse kullan gitsin

Top Bottom