Neler Yeni

Türk telekom altyapı bağlatıp başka bir sağlayıcıya geçme

ŞeerefK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şeref Kiraz
Merhaba ben köyümsü bir yerde oturuyorum geçenlerde port boşaldı porta uzaklığım 800 metre maksimum 15 mb internet verebilirz dediler şimdi ben interneti evime bağlatmak istiyorum ama hız ve ping konusunda tedirginim bana 600 tl gibi bir fatura çıkardılar. şimdi türk telekom ekipleri cumartesi gelecek ve bakacaklar olursa aylık 600 den internet alacağım ama hızı ve pingi yeterli gelmezse iptal etmek istiyorum böyle bir
hakkım var mı acaba arkadaşım geçen yıl 2 hafta içinde caya bilirsin demişti bilgisi olan var mı acaba ?

DogancanYr

80+ Bronze
İstediğin firmadan internet alabilirsin ama tahaddütlü internet aldıysan şu an cayma bedeli çıkabilir.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Merhaba ben köyümsü bir yerde oturuyorum geçenlerde port boşaldı porta uzaklığım 800 metre maksimum 15 mb internet verebilirz dediler şimdi ben interneti evime bağlatmak istiyorum ama hız ve ping konusunda tedirginim bana 600 tl gibi bir fatura çıkardılar. şimdi türk telekom ekipleri cumartesi gelecek ve bakacaklar olursa aylık 600 den internet alacağım ama hızı ve pingi yeterli gelmezse iptal etmek istiyorum böyle bir
hakkım var mı acaba arkadaşım geçen yıl 2 hafta içinde caya bilirsin demişti bilgisi olan var mı acaba ?
Aşırı yüklenme olmassa ping de sorun olmaz hocam ama hız tatmin etmicektir bende 700metreden 24mbit alıyordum ve şuan arızalı internetim yapmadıkları içinde 10mbit alıyorum zar zor ama pingim yok. TT den taahhütle bağlatacağınız için iss değişmek istediğinizde cayma bedeli çıkartırlar. 2 hafta mevzusunu bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,559
Üyeler
164,328
Son üye
memo007
Top Bottom