Neler Yeni

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

lexerotk

80+ Bronze
Arkadaşlar neden bilmiyorum ama bilgisayarı iki dk Windows update için bıraktım. gelip tekrar bakınca Discordun açılmadığını farkettim. Normalde ben modemden dns ayarlarak rahatca takılıyordum fakat şimdi ne roblox açılıyor nede discord. roblox siteden çalışıyor ama discord sitedende açılmıyor. acaba türk telekomda dpi engelleme sistemine geçmiş olabilirmi?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Bende tt en baştan beri DNS yemiyordu.

lexerotk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErenMaiky

80+ Silver
Bendede açılmıyor engellemişler . 4-5 aydır dns kullanıyordum zaten fakat 1 saat öncesine kadar sorun yoktu şimdi yapmışlar engelleme.

lexerotk

80+ Bronze
Bendede açılmıyor engellemişler . 4-5 aydır dns kullanıyordum zaten fakat 1 saat öncesine kadar sorun yoktu şimdi yapmışlar engelleme.
GoodbyeDPI kullanıcaz artık. Huzur verin artık ya, cidden psikolojim bozulmaya başladı şu ülkede

lexerotk

80+ Bronze

lexerotk

80+ Bronze
ya neyine ağlıyorsunuz kanka adamlar senin ülkeni adam yerine koymamış içerideki zararlı oluşumları korumuş hala diskordun peşinden koşuyorsunuz
Ben en azından evimde mutluydum bilgisayar başında. Oyunuma bakıp arkadaşlarımla sohbet ediyordum. Onu da elimizden aldılar. Sorunu
çözmek yerine sadece engeli basıyorlar.

lexerotk

80+ Bronze

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
ya neyine ağlıyorsunuz kanka adamlar senin ülkeni adam yerine koymamış içerideki zararlı oluşumları korumuş hala diskordun peşinden koşuyorsunuz
Zararlı neyi korumuş sen ne anlatıyosun. Sence bunu yapan başka uygulamada devam edemez mi yada vpn ile yaptığı şeylere devam edemez mi sanıyorsun bu gibi şeyleri engellemek çözüm değil bu gider yenisi gelir insanların işin yaptığı , eğlendiği platformları kapatmanın ülkeye bir faydası yok.

lexerotk

80+ Bronze
Zararlı neyi korumuş sen ne anlatıyosun. Sence bunu yapan başka uygulamada devam edemez mi yada vpn ile yaptığı şeylere devam edemez mi sanıyorsun bu gibi şeyleri engellemek çözüm değil bu gider yenisi gelir insanların işin yaptığı , eğlendiği platformları kapatmanın ülkeye bir faydası yok.
Sonuna kadar haklısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,887
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom