Neler Yeni

Öneri Türk Telekom faturaya ek telefon önerisi

yaman..k

80+ Silver
Arkadaşlar peşin verecek param olmadığı için 12 taksit telefon alacağım tt nin sitesinden 12 taksit olarak 12 k ya denk gelen telefon öneririmisiniz ? telefondan pek anlamıyorumda.

yaman..k

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7 bin liralık telefonu taksit ayağına 12K ya veriyorlar. Çok zorunda değilsen bulaşmamanı öneririm.
Hocam durumum sıkıntı peşin verecek bütçe yok. Sen ne önerebiliyorsan öner kral.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam durumum sıkıntı peşin verecek bütçe yok. Sen ne önerebiliyorsan öner kral.
3 taksit kurtarırsa bunu al vatandan.

Türk telekomdan almaya kalkarsan aynısının bir alt modelini 12 binin biraz üstüne ancak alabiliyorsun.

yaman..k

80+ Silver
3 taksit kurtarırsa bunu al vatandan.

Türk telekomdan almaya kalkarsan aynısının bir alt modelini 12 binin biraz üstüne ancak alabiliyorsun.
Tamam hocam saolun.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

AGUMBA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,030
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar peşin verecek param olmadığı için 12 taksit telefon alacağım tt nin sitesinden 12 taksit olarak 12 k ya denk gelen telefon öneririmisiniz ? telefondan pek anlamıyorumda.
Ayrıca en son ben çalıştığım dönemde TT sitesi aktif olarak satış yapmıyordu

yaman..k

80+ Silver
Ayrıca en son ben çalıştığım dönemde TT sitesi aktif olarak satış yapmıyordu
hocam zaten bayiden alıcam sadece burdan hangi modelller var diye bakmanız için link bıraktıım.

AGUMBA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,030
İsim
Sercan GÖKALP
hocam zaten bayiden alıcam sadece burdan hangi modelller var diye bakmanız için link bıraktıım.
Fiyatlar farklı çıkacak yalnız haberiniz olsun ondan dedim internet fiyatları güncel olmuyor genelde ve 12k ya da anca idarelik bir telefon alabilirsin en son realme c53 vardı 4 ram 128 hafıza ve 33w hızlı şarj destekliyor benim sana önerim o olur bayi içerisinde. Eğer yeterse Xiaomi redmi 13c gelmişti en son o da olabilir. Bu arada sana söylenen fiyatlarda şunu sor "bu fiyat sadece telefonun mu yoksa içinde kasko falan var mı?" Kasko ve vip hizmetten ekstra prim kazandıkları için bu ikisinin aylık taksidini fiyata ekleyip söylüyorlar. Kako yada vip siz sayamıyoruz derlerse yalan söylüyorlar haberiniz olsun. Ben sadece telefonu almak istiyorum başka hiçbir hizmet istemiyorum de. İllede vermezlerde git başka ana bayi den al her yerde fiyat aynı zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,579
Üyeler
172,860
Son üye
HalitT.
Top Bottom