Türk Telekom Fiber internetim discord açmıyor (dns redir)

Hal1t^^

80+
Reaksiyon skoru
21
arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar diliyorum evime fiber internet bağlattım türk telekom tarafından ve good bye dpi programını açıp discorda tıkladığım zaman girmiyor eski internetim giriyordu fakat fibere geçince giremiyorum vpn açıncada ping giriyor bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim herkese iyi akşamlar

goodbyedpi çalışması lazım farklı versiyonlarını deneyin.

arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar diliyorum evime fiber internet bağlattım türk telekom tarafından ve good bye dpi programını açıp discorda tıkladığım zaman girmiyor eski internetim giriyordu fakat fibere geçince giremiyorum vpn açıncada ping giriyor bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim herkese iyi akşamlar
goodbyedpi açmadan önce dns sunucunuzu 8.8.8.8 veya 1.1.1.1 olarak güncelleyin düzeliyor o şekilde hocam

Farklı ve daha iyi dpı kullanıyorlar.
Başka ayarlama yapman veya başka program Kullanman lazım.
Ayrıca diğer firmalardan alsaydın internet yasak olmayacaktı.

Farklı ve daha iyi dpı kullanıyorlar.
Başka ayarlama yapman veya başka program Kullanman lazım.
Ayrıca diğer firmalardan alsaydın internet yasak olmayacaktı.
2. Satırı anlayabildim sadece ne önerirsin başka program olarak?

goodbyedpi dosyasının içerisinde birden fazla seçenek mevcut sizin için olanın yerine alttakileri de denerseniz çalışma ihtimali daha yüksek eğer çalışmazsa Splitwire programı ile girebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri