Türk Telekom Hipernet

Reaksiyon skoru
2
Dostlar Türk Telekom Tüm Ilçeye Hipernet Altyapısı Getirmiş Sadece Mahalleye Kadar olandan Bu hipernetin fiber den farkı ne ??

hipernet fakir fiberidir :). Şaka bir yana fiber ile normal adsl-vdsl internetin arasında bir şeydir tam olarak. Yani tam bir fiber kadar iyi değil. Ama adsl kadar kötü de değil.

türk telefom önermem.

Hipernet altyapisindayim gayet memnunum santral 1.5 km uzaklıkta. Tek sorun biraz pahalı ücret. Hattima baktım 50 mbps üstünü rahat destekliyomus. 2 yıl taahhüt bittiğinde turknet yada millenicom düşünüyorum.

Screenshot_2020-05-01-00-21-49_1.jpg
Aldığım değerler.
(24 mbps paket)

Hipernet altyapisindayim gayet memnunum santral 1.5 km uzaklıkta. Tek sorun biraz pahalı ücret. Hattima baktım 50 mbps üstünü rahat destekliyomus. 2 yıl taahhüt bittiğinde turknet yada millenicom düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Aldığım değerler.
(24 mbps paket)
Peki steamden bişey indirirken mesela kaç MB indiriyorsun saniyede ben de aynı paketi düşünüyorum da

Fiber internet evine kadar o turuncu fiber kablolarının gelmesi demektirki oda 200 yıl sonra olabilir ilçede :) hiper net ise turk telekomun bina yanlarıdaki kutulara kadar fiber kablo çekip o kutudan evine kadarda eski külüstür bakır kablolarda internet vermesidir. Ben hep adsl kullanıyorum 16 mb hızım var ama yoğunluk olmadığından 20 mb ti vuruyor download hızı yani o kutuya santrale yakınım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,677
Üyeler
188,146
Son üye
enes6775
Geri