Neler Yeni

Türk Telekom Hızı Kasıtlı Düşürüldü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Evren
Arızayı çözmeye gelen ekipten birisi stabil değil bahanesi ile 1 senedir 40-50mbps download/13mbps upload kullandığım bağlantıyı 24mbps ile sınırladı. Hala 50mbps paket olarak ödüyorum? (sınırlamadan hemen önce hız testi yaptım 50 mbps olarak sonuç aldım internet bir daha kesildi bu sefer 24 mbps'e düşürüldü.) Türk Telekom'u ararsam bunu tekrardan düzeltebilir mi? yoksa modem ile ilgili bir şeyler yapmam gerekiyor mu düzeltmek için.

Bağlantı değerlerimi aşağıda paylaştım. 50mbps hız için gayet stabil duruyor bence ve kafalarına göre iş yapmaları kesinlikle rezalet.

Ekler

• resim_2025-03-06_143719842.png
    resim_2025-03-06_143719842.png
    25.3 KB · Hit: 37

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Mert
Gelen ekipler, hızın stabil olmadığı gerekçesiyle santralle görüşüp hız limitliyorlar. Elbette tekrar arıza kaydı oluşturarak durumu anlatın.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,653
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Değerlerin 24'ün üzerine yeter ama 50 MBPS için sınırda gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Evren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevaplar için. evet 24 Mbps üzerine yeteceğini biliyorum ama bile bile sınır koymaları o kadar sinir bozucu ki 1 senedir 50mbps olarak kullandığım neti düşürüyorlar sanki çok fazla bir hız vermişler gibi... Bugün görüşmeyi planlıyorum umarım bahane üretmezler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,653
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Teşekkür ederim cevaplar için. evet 24 Mbps üzerine yeteceğini biliyorum ama bile bile sınır koymaları o kadar sinir bozucu ki 1 senedir 50mbps olarak kullandığım neti düşürüyorlar sanki çok fazla bir hız vermişler gibi... Bugün görüşmeyi planlıyorum umarım bahane üretmezler.
O iş tam olarak öyle olmuyor maalesef. Bölgendeki yoğunluk artıyor devamlı olarak onun etkisi + olarak kablolar eskiyor.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Türk Telekom cinnet geçirtiyor bana. 2 Haftadır internet bağlayacaklar gelmiyorlar. Binalarımız bitişik 2 blok. Yan blokta abim oturuyor ikimiz ayrı ayrı 500/50 MBPS internet aldık. Tüm kurulumlarını ben yaptım abimin evinde ekiplerle birlikte 1 haftada bitti. Bizim eve 3 haftadır ayak atan olmadı. Neymiş binada VDSL alt yapı gözüküyormuş. Arkadaşım şaka mısınız siz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Evren
Geçen kablo kopmuştu zar zor onu yaptırdık. İlk başta 50 Mbps hız almasaydım neyse derdim ama o gün aynı dakikasında testi yaptığım zaman 50 rahat alıyordum paketin kendisini düşürmemiş direkt sınır koymuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli bir bahane üretiliyor. Tanıdık olmasa kim bilir hiç bir şekilde yaptıramazdım belki de. Arıza kaydı olarak hala bu ayın 28'inde görünüyor tarih bence daha da öteye atar bunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alper Uğurcan
Geçen kablo kopmuştu zar zor onu yaptırdık. İlk başta 50 Mbps hız almasaydım neyse derdim ama o gün aynı dakikasında testi yaptığım zaman 50 rahat alıyordum paketin kendisini düşürmemiş direkt sınır koymuş.

Sürekli bir bahane üretiliyor. Tanıdık olmasa kim bilir hiç bir şekilde yaptıramazdım belki de. Arıza kaydı olarak hala bu ayın 28'inde görünüyor tarih bence daha da öteye atar bunlar.
Tt bu yapar, benim binada kablonetin kendi kutusu vardı ona geçip kurtulmuştum. Öyle bir şey yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Evren
Türk Telekom cinnet geçirtiyor bana. 2 Haftadır internet bağlayacaklar gelmiyorlar. Binalarımız bitişik 2 blok. Yan blokta abim oturuyor ikimiz ayrı ayrı 500/50 MBPS internet aldık. Tüm kurulumlarını ben yaptım abimin evinde ekiplerle birlikte 1 haftada bitti. Bizim eve 3 haftadır ayak atan olmadı. Neymiş binada VDSL alt yapı gözüküyormuş. Arkadaşım şaka mısınız siz.
Cidden garipler altyapı desen onu yapmıyorlar işçi desen düzgün çalışmayıp istemediğin teklifler sunuyor işi daha da berbat ediyorlar başka da bir şey değil. Geçen başıma geldi zaten taşınmayı bile düşünüyordum yapmayacaklarına inanıp gerçekten yapmıyorlar.

Tt bu yapar, benim binada kablonetin kendi kutusu vardı ona geçip kurtulmuştum. Öyle bir şey yapabilirsin
Sıkıntı şu ki telefon direğinden kablo geliyor istediğim zaman yapamıyorum maalesef belli başlı bir kutu yok ortada keşke olsaydı...

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bizde 12 senedir kablonet kullanıyoruz. Çok memnunum. TR'de ki en iyi sağlayıcı olabilir. Fakat bakır kablodan sıkıldım. Gecikme çok fazla var bu yüzden fibere geçmek istedim. Kablonet altyapı çalışması yaptı her yere 1000MBPS yazısı astı fakat hala şebeke vermiyorlar. Kablonet gelene kadar TT kullanacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Evren
Bizde 12 senedir kablonet kullanıyoruz. Çok memnunum. TR'de ki en iyi sağlayıcı olabilir. Fakat bakır kablodan sıkıldım. Gecikme çok fazla var bu yüzden fibere geçmek istedim. Kablonet altyapı çalışması yaptı her yere 1000MBPS yazısı astı fakat hala şebeke vermiyorlar. Kablonet gelene kadar TT kullanacağım.
Kablonet altyapısı maalesef bende yok. Sorguladığımda hiç bir şekilde çıkmıyor umarım en kısa sürede ulaşırsın ara sıra başvurup sor kesinlikle işi bunlara bırakmamak lazım.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,394
İsim
Selim
Çok pahalı değil mi ya bana turuncu kablo geldi kablonetin henüz aktif değil.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Çok pahalı değil mi ya bana turuncu kablo geldi kablonetin henüz aktif değil.
Kablonet 100/20 için 2 yıllık taahhüte 459/589 verdi. 500/50 için İlk 3 ay 514, 12 ay 770 dediler aldım ben de. 5 katı internet hızı ve fiber olunca bakmadım fazla. En azından kablo çekilmiş dursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,488
Üyeler
169,302
Son üye
erayg
Top Bottom