Türk Telekom Paket değişikliği

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
383
Merhabalar Türk Telekom'un şuanda 24mbps lik paketini kullanmaktayım. Aşağıda modem değerlerim bulunmakta. Bu değerler için en uygun hız kaçtır? Aklımda direkt 100mbps'e geçmek var ama kopma yaşamaktan korkuyorum. Türknet ve diğer sağlayıcıların altyapı sorgulama ekranında gördüğüm kadarıyla 75Mbps'e kadar destekliyor altyapım.

Ekran Alıntısı414.PNG

Merhabalar Türk Telekom'un şuanda 24mbps lik paketini kullanmaktayım. Aşağıda modem değerlerim bulunmakta. Bu değerler için en uygun hız kaçtır? Aklımda direkt 100mbps'e geçmek var ama kopma yaşamaktan korkuyorum. Türknet ve diğer sağlayıcıların altyapı sorgulama ekranında gördüğüm kadarıyla 75Mbps'e kadar destekliyor altyapım.

Alıntıyı görüntüle
hocam bu değerlere nereden baktınız

Alıntıyı görüntüle
100Mbps'e geçiş yaptım. Aldığım hız @Kürşat Kütükçü hocamın tahmin ettiği üzere 85Mbps civarında. Kopma vs. yaşamadım şimdiye kadar. Verilen cevaplar için tekrardan teşekkür ediyorum, konu kilitlenebilir.

Geri