Neler Yeni

Türk Telekom ve Cayma Bedeli hk.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
10 seneyi aşkın Türk Telekom müşterisiyim. 24 Mbit’lik paketi kullanmaktayım haliyle yeterli gelmediği için bir üst pakete geçmek istedim. Fatura olarak üst pakete geçtim ama aldığım hız aynı kaldı 😄. Bununla ilgili arıza kaydı oluşturdum gelen ekip port arızası olduğunu ve saha dolabıyla oturduğum apartmanın arasındaki bakır kablolarda arıza olduğunu bununla ilgili başka bir ekibin gelmesi için not aldıklarını söylediler. Üzerinden 4-5 ay geçti ne gelen var ne giden. Alt yapı ihbar hattınada bir kaç kez yaşadığım sorunu ilettim oradan da bir çözüm üretmediler. Saha dolabına olan uzaklığım 100-120 metre alacağım minimum hız 80-90 Mbit olması gerekirken 24 Mbit’lik paketle 17-18 anca alabiliyorum. Cayma bedeline gelecek olursam bana 4 bin küsür TL bir fatura çıkarttılar cayma sonrasında ödeyeceğim. 2 senelik taahhütümün bitmesine 4 ay kaldı bundan önce ne yapabilirim, bilgisi olan veya tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? Port arızası giderilmeden başka İSS’ye geçişimde olmuyor bunuda not olarak söyleyeyim.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
şikayet edebilirsin çayma hakkını internet kullanımına dayatarak yargıya kadar götürebilirsin mağdursun sonuçta.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Yapacak hiçbir şey yok bende aynı sorundan muzdaribim.Beklemekten başka çaresi yok taahütün bitmesini.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şikayet edebilirsin çayma hakkını internet kullanımına dayatarak yargıya kadar götürebilirsin mağdursun sonuçta.
Yargıya götürülünce uzuyor iş. Taahhüt bitmesine 4 ay süre kaldı. Bitmesine bitecek ama port arızası veya boş port olmamasından dolayı başka bir İSS’ye geçişimde olmuyor sıkıntı orada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapacak hiçbir şey yok bende aynı sorundan muzdaribim.Beklemekten başka çaresi yok taahütün bitmesini.
Taahhüt bitsede port arızası yüzünden başka bir ISS’ye geçişim söz konusu değil.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Yargıya götürülünce uzuyor iş. Taahhüt bitmesine 4 ay süre kaldı. Bitmesine bitecek ama port arızası veya boş port olmamasından dolayı başka bir İSS’ye geçişimde olmuyor sıkıntı orada.

Taahhüt bitsede port arızası yüzünden başka bir ISS’ye geçişim söz konusu değil.
ne kadar ödüyorsun ?

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan

çok ılgınç bunu dıger iss fırmaları söyledı mı ?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular