Türk Telekoma Geçilir mi?

Katılım
19 Ekim 2020
Mesajlar
5
Reaksiyon skoru
1
İstanbul'da Türk Telekom Fiber'i olan bir adreste oturuyorum. Eskiden türknetten Comnet'e 1000MBPS için geçiş yapmıştım Comnet batınca TurkNet'e geri geçtim. Ama 100Mbps yetmiyor, adresimde artık sadece Türk Telekom'dan gigabit internet alabiliyorum çok LoL oynuyorum TurkNet'te 2ms sabit alıyorum Comnet'de 3ms sabit alıyordum Türk Telekom'a geçersem pingim fazla değişir mi yoksa yine 1-2-3 ms mi alırım çok merak ediyorum, yüksek ms alırsam taahhütden dolayı geri de geçemeyeceğim için sormak istedim.

Bir de çok fazla kesilir mi TurkNet'le kesinti/bakımsız internete bayağı alıştım dayanamam diye düşünüyorum.
 
Bina sakinlerine sorabilirsin. En garanti öyle olur.
Eve kadar fiber internet sorun olacağını sanmıyorum.
Turknet kendi altyapisi olmayan yerlere turk telekom ile veriyor diye biliyorum. Zaten turk telekom altyapisi kullanıyor olabilirsin.
 
Knka sorun olmaz bu MS leri almanın sebebi zaten altyapının iyi olmasından diğer iss lerde yüksek ihtimal aynı değerleri verir
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Mesajlar
10,509,242
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri
Top