Neler Yeni

Türk Telekom'a Geçilir Mi?

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Adresimde eskiden istediğim hızları sağlayamıyordu şirket ama şu anda bir iyileştirme çalışması yapılmış ve 50mbps'ye kadar olan paketlerden alabiliyorum ve bana örnek olarak:
35MBPS Paket İçin
ilk 6 ay 125tl son 18 ay 240tl 24 ay taahhütlü ve başka sağlayıcıdan geldiğim için ekstra 300 ( veya 400tl dendi tam hatırlamıyorum) faturalardan indirim sağlanacak her ay eşit paylara bölünerek.
50MBPS Paket İçin
ilk 6 ay 130tl son 18 ay 250tl 24 ay taahhütlü ve üstte belirttiğim indirim yine geçerli

Bana çok mantıklı geldi ve zaten tt altyapıdan kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamıyorum sizce zamlardan etkilenmemek için geçilir mi?
Zamlardan etkilenmeme gibi bir fikriniz varsa bu yol taahhütsüzlerle aşağı yukarı aynı kapıya çıkacaktır.
Hatta kendi kullandığım sağlayıcıyı, GIBIRNet'i baz alacak olursam taahhütsüzlük daha kârlı olacaktır.
Taahhüt sözleşmeleri ile 2 yılınızı bir firmaya bağlamak yerine uygun ve istikrarlı fiyat politikası benimseyen firmalara yönelin.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiyat ve taahhüt dışıda İSS'lerin birbirinden çok büyük bir farkı var mı? Kalite gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,045
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom