Neler Yeni

Türk telekomdan millenicoma geçersem ceza öder miyim ve süreç nasıl olur ?

Mamyy

80+ Silver
Türk telekom taahhüt bu ay bitiyor bende millenicoma geçicem ama türk telekom ile birlikte tivibu ev var ikisinde taahütü bu ay bitiyor şimdi millenicoma geçersem tek bildiğim şey 65 tl cayma bedeli ödüyoruz zaten onuda millenicom karşılıyor. şimdi millenicom ekipleri eve gelip internet bağladığı zaman tivibuda iptal olacak heralde çünkü modeme bağlı bu süreçten sonra ne yapılıcak ve ekstra ceza öder miyim ? çünkü direk iptal olacağı için veya internet iptal olunca otamatikmen tivibuda iptal olur mu ?

@Rennes @alpolojix / Leroxy

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Türk telekom taahhüt bu ay bitiyor bende millenicoma geçicem ama türk telekom ile birlikte tivibu ev var ikisinde taahütü bu ay bitiyor şimdi millenicoma geçersem tek bildiğim şey 65 TL cayma bedeli ödüyoruz zaten onuda millenicom karşılıyor. şimdi millenicom ekipleri eve gelip internet bağladığı zaman tivibuda iptal olacak heralde çünkü modeme bağlı bu süreçten sonra ne yapılıcak ve ekstra ceza öder miyim ? çünkü direk iptal olacağı için veya internet iptal olunca otamatikmen tivibuda iptal olur mu ?

Türk Telekom ile olan tüm bağlantılı abonelikler iptal olur.
Cayma bedeli ödemek zorunda kalırsınız.

TT'de taahütüm az kaldı demiştiniz. Millenicom'a geçerken kurulum ücreti (150 TL) ödemek istemiyorsanız, taahhütünüz bitmeden geçişte bu işlem ücreti alınmıyor fakat Türk Telekom'a bir iptal (cayma bedeli) ödüyorsunuz. Bu durumda taahhütsüz fatura tutarı kadar(Maksimum 109,99 TL), taahhütlü pakette ise 200 TL'ye kadar fatura indiriminiz oluyor. (TT'ye ödediğiniz cayma bedelinin Millenicom faturalarınızdan düşüyor).

Cayma bedeliniz 150 TL'den daha az ise beklemeden geçişinizi öneririm.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cayma bedelinizi hesaplamak için bu mesajı alıntılayıp;

• Sözleşme taahhüt süreniz
  • Kalan sözleşme taahhüt süreniz veya taahhüt başlangıç tarihiniz
  • Aylık indirim tutarınız
  • Aylık ödediğiniz fatura tutarı

bilgilerini sağlarsanız sizin için bir cayma bedeli hesaplaması yapabilir ve doğru yönlendirmede bulunabilirim.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom ile olan tüm bağlantılı abonelikler iptal olur.
Cayma bedeli ödemek zorunda kalırsınız.

TT'de taahütüm az kaldı demiştiniz. Millenicom'a geçerken kurulum ücreti (150 TL) ödemek istemiyorsanız, taahhütünüz bitmeden geçişte bu işlem ücreti alınmıyor fakat Türk Telekom'a bir iptal (cayma bedeli) ödüyorsunuz. Bu durumda taahhütsüz fatura tutarı kadar(Maksimum 109,99 TL), taahhütlü pakette ise 200 TL'ye kadar fatura indiriminiz oluyor. (TT'ye ödediğiniz cayma bedelinin Millenicom faturalarınızdan düşüyor).

Cayma bedeliniz 150 TL'den daha az ise beklemeden geçişinizi öneririm.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cayma bedelinizi hesaplamak için bu mesajı alıntılayıp;

• Sözleşme taahhüt süreniz
  • Kalan sözleşme taahhüt süreniz veya taahhüt başlangıç tarihiniz
  • Aylık indirim tutarınız
  • Aylık ödediğiniz fatura tutarı

bilgilerini sağlarsanız sizin için bir cayma bedeli hesaplaması yapabilir ve doğru yönlendirmede bulunabilirim.
cayma bedelim 65 tl öğrendim onu ama hani şimdi tivibu kutusunu falan önceden bırakmam mı gerek onu anlamadım çünkü müşteri hizmetleri bana tivibu kutusu kumandasını almamız gerek yoksa 500 tl ödersiniz dedi iptal ettikten sonra mı bırakıcam ben bunu

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Türk telekom taahhüt bu ay bitiyor bende millenicoma geçicem ama türk telekom ile birlikte tivibu ev var ikisinde taahütü bu ay bitiyor şimdi millenicoma geçersem tek bildiğim şey 65 TL cayma bedeli ödüyoruz zaten onuda millenicom karşılıyor. şimdi millenicom ekipleri eve gelip internet bağladığı zaman tivibuda iptal olacak heralde çünkü modeme bağlı bu süreçten sonra ne yapılıcak ve ekstra ceza öder miyim ? çünkü direk iptal olacağı için veya internet iptal olunca otamatikmen tivibuda iptal olur mu ?

Cayma bedeli ödersin

Mamyy

80+ Silver

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
onu öderim anladım ama bunu anlamadım
O paket için de cayma istiyorlar. Ayrı ayrı paketler. Kumandayı alirsaniz cayma bedeli istemezler. Tivibu paketi için

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Ya biz bunu pingle anlattık, fiberle anlattık. Ayıptır yow, nomısıma pis ettin beni he. Neyse şaka maka sözleşme dahilinde modem kumanda vs. ne varsa onlara vercen onlar gelip alıyor ya da sen götürüyon verdiğin taktirde sıkıtnı olmaz. Onun dışında bitmeden geçiş yap kurulum ücreti verme direkt geçiş alırlar.

Mamyy

80+ Silver
O paket için de cayma istiyorlar. Ayrı ayrı paketler. Kumandayı alirsaniz cayma bedeli istemezler. Tivibu paketi için
Mantıken internetten çıkınca tivibudan da çıkıcam çünkü tivbu internete bağlı kumandayı falan istemiyorum zaten alıp napıcam tivibu olmadıktan sonra ben sadace iptal olduktan sonra 500 tl ödememek için kumanda ve tivibu kutusunu önce mi bırakıcam yoksa iptal ettikten sonra mı bırakıcam onu öğrenmek istiyorum muhtemlen onuda müşteri hizmetlerine soracağım

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
cayma bedelim 65 TL öğrendim onu ama hani şimdi tivibu kutusunu falan önceden bırakmam mı gerek onu anlamadım çünkü müşteri hizmetleri bana tivibu kutusu kumandasını almamız gerek yoksa 500 TL ödersiniz dedi iptal ettikten sonra mı bırakıcam ben bunu
Bu konuda en net bilgiyi yine temsilciden alabilirsiniz. Arayıp sorun. Sonraki süreç konusunda ise siz bir şey yapmıyorsunuz. Millenicom evrakları sizin için hallediyor.

Ayrıca cayma bedeli ve son faturanızı ödedikten sonra bir nüshasını Millenicom Destek Hattı'na iletmeniz durumunda çıkacak olan ilk ay faturanızdan o bedel düşülecektir.

Mamyy

80+ Silver
Ya biz bunu pingle anlattık, fiberle anlattık. Ayıptır yow, nomısıma pis ettin beni he. Neyse şaka maka sözleşme dahilinde modem kumanda vs. ne varsa onlara vercen onlar gelip alıyor ya da sen götürüyon verdiğin taktirde sıkıtnı olmaz. Onun dışında bitmeden geçiş yap kurulum ücreti verme direkt geçiş alırlar.
Sağol bana çok yardımcı oldun .d ama fazladan para öderim diye korkuyorum çünkü ben geçmek istedim millenicoma sonra başımın etini yerler. iptal ettikten sonra götürücem o zaman yada onlar mı gelip alıcak

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Sağol bana çok yardımcı oldun .d ama fazladan para öderim diye korkuyorum çünkü ben geçmek istedim millenicoma sonra başımın etini yerler. iptal ettikten sonra götürücem o zaman yada onlar mı gelip alıcak
TT ye sor onlar net bilgi verir. Ekip gelip alabilir modem zaten sana aitti sanırım, kiralama değildi. Onun dışında TiviBu ile ilgili verilecek eşyalar varsa onları söyle TT gelir alır herhalde. Bu tarz konularda değişiklil olabileceği için müşteri hizmetlerinden bilgi almak daha net olur.

Mamyy

80+ Silver
TT ye sor onlar net bilgi verir. Ekip gelip alabilir modem zaten sana aitti sanırım, kiralama değildi. Onun dışında TiviBu ile ilgili verilecek eşyalar varsa onları söyle TT gelir alır herhalde. Bu tarz konularda değişiklil olabileceği için müşteri hizmetlerinden bilgi almak daha net olur.
1 ay bedava kullanmak için senin kodunu müşteri hizmetlerine mi gelen ekiplere mi söyleyeceğim ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
1 ay bedava kullanmak için senin kodunu müşteri hizmetlerine mi gelen ekiplere mi söyleyeceğim ?
Millenicom müşteri hizmetlerine en başta ben arkadaşımın kodu ile kayıt olacağım de onlar yardımcı olur. Zaten kodum konuda yazıyor.

Top Bottom