¿SavaşGamer•
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Murat
Merhabalar 1 ay önce konusu açmıştım ve bugünlerde tam olarak bir arayış yapabildik bugünkü Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımızda bize "Fiber 35 MB internete 525 TL 15 Aylık" bir kampanya önerdiler sonradan Türkneti aradık ondan bilgi aldık ve zaten sitesindeki fiyatı söyledi ancak babam taahhütlü bir internet aradığı için ve tam olarak türkneti bilmediği için ve bende tam olarak bilmediğim için size sormak istedim
• Şimdi Yeni yılda haliyle herşeye zam gelecek bu yüzden aylık taahhütlü ödemek ne kadar mantıklı
• 12 Aylık Taahhütlü Peşin ödeme kampanyasının olduğunu söylediler 470 TL'den bunu Arkadaşını getir kampanyasıyla birlikte kullanabiliyor muyuz bir indirime giriyor mu yoksa sadece aylık taahhütsüz internette mi geçerli
Aklıma gelen sorular şu anlık bunlar yorumlarınızı bekliyorum
• Şimdi Yeni yılda haliyle herşeye zam gelecek bu yüzden aylık taahhütlü ödemek ne kadar mantıklı
• 12 Aylık Taahhütlü Peşin ödeme kampanyasının olduğunu söylediler 470 TL'den bunu Arkadaşını getir kampanyasıyla birlikte kullanabiliyor muyuz bir indirime giriyor mu yoksa sadece aylık taahhütsüz internette mi geçerli
Aklıma gelen sorular şu anlık bunlar yorumlarınızı bekliyorum