- Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun yaşamıyorum ama 24 mpbs alıyorum 150 tl fatura ödüyorum o yüzden değiştirmek istiyorumTT'de sorun yaşiyorsan diğerlerinde daha fazla yaşarsin, zaten artik fiyatlar da ayni.
sorun yaşamıyorum ama 24 mpbs alıyorum 150 tl fatura ödüyorum o yüzden değiştirmek istiyorumTT'de sorun yaşiyorsan diğerlerinde daha fazla yaşarsin, zaten artik fiyatlar da ayni.
100 mbps paketin fiyatı o, taahhutun bitmiş senin.sorun yaşamıyorum ama 24 mpbs alıyorum 150 TL fatura ödüyorum o yüzden değiştirmek istiyorum
tivibu var bide onu unuttum100 mbps paketin fiyatı o, taahhutun bitmiş senin.
taahhüt bitmedi dahativibu var bide onu unuttum
3 farklı modem ile denedim. 2 hattını kullanıyoruz Turknetin bir evde. Bakır kabloların desteklediği maksimum hız 45 falan. Oda çoğu zaman olmuyor bile. Sürekli dalgalanmalar yaşanıyor. 50 nin üstünde kullananlarda var yok değil. Ama altyapının Adsl olup da Vdsl internet kullanınca olmuyor işte. O yüzden arkadaşa dedim fiber varsa problem yok diye. Altyapının ne olduğu önemli değil son tarifelerden ve fiyat değişikliğinden sonra. Ne varsa veriyorlar bundan dolayı da problem yaşıyordun. 100 lük standart pakete geçmeden öncede 35 lik kullandım 2 sene. En kötü net hızım 33 oldu 2 sene boyunca. 100 e bi geçtik rezil olduk. Şuan ise 45 e sabitledim.Dostum o modemden modeme ve altyapıdan altyapıya değişen bir şey. Aynısını yaşadım. Sorun modemdeydi. Modemi değiştirdikten sonra güzelce kullandım.
Geç sen yine de Turknete çoğu iss den bin kat daha iyidir. En azından ilgililer bir sorunun olduğu zaman en kısa sürede iletişime geçiyorlar. Ne diyorsa onu veriyorlar zaten. Gerisi senin şansına stabil kullanabilirsen ne ala. Kullanamazsan 5 er 5 er düşürür 1 er hafta aralıkla denersin. Hangi hız aralığında sabit ve verimli kullanıyorsan onda kalırsın zaten.fiber olup olmadığına nereden bakılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
önereceğin başka firma var mı
Ben arayıp konuşmayı sevdiğimden sanırım. Mesajlaşmak istesem bu türknet olmaz bence öyle değilmiTürknet ile iletişim kurmaya çalıştığımda muhattap bulan bir benim sanırım. Kayıt oluşturduğumda en kısa sürede iletişim kuruyorlar. Çok ciddi bir konu olursa arayarak iletişim kurduklarını gözlemledim şimdiye kadar. Gigafiber altyapı olduğu içindir belki de bilemiyorum.
Hocam NetSpeed kullaniyorum ve öneririm.merhaba türknete geçmeyi düşünüyorum türknet altpayı sorguladığımda 83 mbps çıkıyor dediği gibi hız veriyor mu biigisi olan var mı
Yeni müşteri değilsen o fiyatları ödüyorsun. Mesela benim taahhütüm olmasına rağmen 16 MBPS için 110 TL ödüyorum.100 mbps paketin fiyatı o, taahhutun bitmiş senin.
85 TL oduyorum ben ve 12 ay taahhutlu kampanyaydıYeni müşteri değilsen o fiyatları ödüyorsun. Mesela benim taahhütüm olmasına rağmen 16 MBPS için 110 TL ödüyorum.
"Dı". :/85 TL oduyorum ben ve 12 ay taahhutlu kampanyaydı![]()
Evet ADSL torpili var bende, görünce acıyıp indirim yapıyorlar."Dı". :/
Torpillisin abi kabul et, tanıdık var biliyoruz.