Türk Telekom'dan Türknet'e geçiş

GLW88SM15GLA
Türknete geçersen bedava kod ikimize de

Dostum o modemden modeme ve altyapıdan altyapıya değişen bir şey. Aynısını yaşadım. Sorun modemdeydi. Modemi değiştirdikten sonra güzelce kullandım.
3 farklı modem ile denedim. 2 hattını kullanıyoruz Turknetin bir evde. Bakır kabloların desteklediği maksimum hız 45 falan. Oda çoğu zaman olmuyor bile. Sürekli dalgalanmalar yaşanıyor. 50 nin üstünde kullananlarda var yok değil. Ama altyapının Adsl olup da Vdsl internet kullanınca olmuyor işte. O yüzden arkadaşa dedim fiber varsa problem yok diye. Altyapının ne olduğu önemli değil son tarifelerden ve fiyat değişikliğinden sonra. Ne varsa veriyorlar bundan dolayı da problem yaşıyordun. 100 lük standart pakete geçmeden öncede 35 lik kullandım 2 sene. En kötü net hızım 33 oldu 2 sene boyunca. 100 e bi geçtik rezil olduk. Şuan ise 45 e sabitledim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiber olup olmadığına nereden bakılıyor

önereceğin başka firma var mı
Geç sen yine de Turknete çoğu iss den bin kat daha iyidir. En azından ilgililer bir sorunun olduğu zaman en kısa sürede iletişime geçiyorlar. Ne diyorsa onu veriyorlar zaten. Gerisi senin şansına stabil kullanabilirsen ne ala. Kullanamazsan 5 er 5 er düşürür 1 er hafta aralıkla denersin. Hangi hız aralığında sabit ve verimli kullanıyorsan onda kalırsın zaten.

Türknet ile iletişim kurmaya çalıştığımda muhattap bulan bir benim sanırım. Kayıt oluşturduğumda en kısa sürede iletişim kuruyorlar. Çok ciddi bir konu olursa arayarak iletişim kurduklarını gözlemledim şimdiye kadar. Gigafiber altyapı olduğu içindir belki de bilemiyorum.
Ben arayıp konuşmayı sevdiğimden sanırım. Mesajlaşmak istesem bu türknet olmaz bence öyle değilmi 🙂

Neredeyse 1 yıldır Türknet abonesiyim. Test ettiğimde 74mbps çıkmıştı. Abone olduğumdan beri 68-75mbps hız değerleri alıyorum ne zaman kontrol etsem. Iğdır'da TürkTelekom altyapısı üzerinden kullanıyorum onu da belirtiyim
İndirme hızı olarak ise 7-9 mb indirme hzım var v çok memnunum
önceki operatörüm TT'du ve Türknet'e geçmemle gerçek internet neymiş öğrendim 300kb indirme hız nedir ya 8mbps hız veriyordu aynı paraya. çevremdeki herkesi geçirdim sana da öneririm brom Türknet candır

merhaba türknete geçmeyi düşünüyorum türknet altpayı sorguladığımda 83 mbps çıkıyor dediği gibi hız veriyor mu biigisi olan var mı
Hocam NetSpeed kullaniyorum ve öneririm.

Taahhut yok. Hem en uygun iss hem musteri hizmetleri bilgili hemde internet hizmetleri kaliteli.

83 mbps hizi almak icin 100 mbps vdsl paketini alin onlar altyapina gore 83'e sabitlerler. Bu paketin fiyati 98tl ve davet kodu ile 12 ayligina 93tl oluyor.

NetSpeed Turk telekom yurt disi cikislarini kullandigi icin rakipleri TurkNet ve Millenicomdan yurt disi kaynakli oyunlarda daha dusuk ping alirsiniz. Dusuk alma nedeniniz Millenicom SuperOnline cikislarini kullanmasi ve TurkNet'in kendi cikislarini kullanmasindan dolayi. En kaliteli cikis Turk Telekom cikisi. En kalitesizi ise SuperOnline cikisi.

Yurt icine gelecek olursak NetSpeed ve TurkNet Turk Telekom cikislarini kullandigi icin hemen hemen ayni pingi alirsiniz ama millenicom SuperOnline cikisi kullandigi icin yine NetSpeed ve TurkNetten fazla ping alirsiniz.

Ben NetSpeed 69 mbps kullaniyorum ve 66 download 7.5 upload stabil sekilde aliyorum.

Eger bahsettigim indirimden yararlanmak isterseniz basvururken LRS7H5 kodunu kullanmaniz yeterlidir. 😊

NetSpeed hakkinda sorun varsa cevaplayabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,556
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri