Memory
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
fiber geliyor h.o hocamArkadaşlar türk telekom böyle bir kablo çekmiş ne olduğunu anlayamadım kendilerine sordum onlarda ne olduğunu bilmiyor bu ne kablosudur yardımcı olabilirmisiniz?
fiber optik kablo binada başka yere koyarken kırılmasın dikkatli olunArkadaşlar türk telekom böyle bir kablo çekmiş ne olduğunu anlayamadım kendilerine sordum onlarda ne olduğunu bilmiyor bu ne kablosudur yardımcı olabilirmisiniz?
valla hocam ekipler bize gelip çektiler fiberi sonra evlere çektiler 2-3 hafta sonra kutu kondu. Eğer o kadar uzun süredir duruyorsa bence bir müşteri hizmetlerini arayıp diyin kutuyu ne zaman koyacaksınız diyehocam neredeyse 2 senedir boşta duruyormuş ben yeni farkettim herhangi bir kutu filanda konulmadi bunu eve ben mi çektirecegim acaba anlayamadim
eminmisiniz hocam bu kablonun fiber kablosu oldugunavalla hocam ekipler bize gelip çektiler fiberi sonra evlere çektiler 2-3 hafta sonra kutu kondu. Eğer o kadar uzun süredir duruyorsa bence bir müşteri hizmetlerini arayıp diyin kutuyu ne zaman koyacaksınız diye
Fiber hocam. Kablonun ucundan iplikleri bile sallanıyor ne kadar güzel.eminmisiniz hocam bu kablonun fiber kablosu olduguna
Evet hocam bizede yeni geldi sonunda 500 lük internetim olacakeminmisiniz hocam bu kablonun fiber kablosu olduguna
hayirli olsun hocam vdsl gosteriyor fiber yokEvet hocam bizede yeni geldi sonunda 500 lük internetim olacak
hocam birde https://gigaspeed.com.tr/altyapi-sorgulama şuradan altyapı sorgular mısınız
hocam o zaman kutu için biraz zorlamanız lazım müşteri hizmetlerinihayirli olsun hocam vdsl gosteriyor fiber yok
arkadaşların dediği gibi fiber geliyor kutu getirecekler sonra kullanabilirsinizArkadaşlar türk telekom böyle bir kablo çekmiş ne olduğunu anlayamadım kendilerine sordum onlarda ne olduğunu bilmiyor bu ne kablosudur yardımcı olabilirmisiniz?