Neler Yeni

Türk Telekomun Çileden Çıkaran Fiber Güçlü Modemi

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
Yaklaşık 3-4 ay önce müşteri hizmetleri tarafından fiber gücünde modem almak ister misiniz diye bir kampanyadan bahsedildi. 35 mbps internet kullanıyorum genelde 32-33 arası hız almaktayım. Neyse dedik olsun yani sonuçta Zyxel modeminden daha iyidir diye tamam dedim olsun (aylık 30tl modem parası ödüyorum). Ama geldi geleli hiç memnun değilim, günde mutlaka 1 kere sıfırlamam gerekiyor, sıfırlama yapmadığım zamanlarda kopmalar oluyor ve hız 1mbpslere felan düşüyor o derece. Bunu iade etme gibi bir şansım yok mu acaba? Modemin olduğu yer evin salon kısmında ve önünde engel vs hiçbir şey yok. Bana bir fikir verin lütfen 🙏

YazılımKafa

80+ Silver
Yaklaşık 3-4 ay önce müşteri hizmetleri tarafından fiber gücünde modem almak ister misiniz diye bir kampanyadan bahsedildi. 35 mbps internet kullanıyorum genelde 32-33 arası hız almaktayım. Neyse dedik olsun yani sonuçta Zyxel modeminden daha iyidir diye tamam dedim olsun (aylık 30tl modem parası ödüyorum). Ama geldi geleli hiç memnun değilim, günde mutlaka 1 kere sıfırlamam gerekiyor, sıfırlama yapmadığım zamanlarda kopmalar oluyor ve hız 1mbpslere felan düşüyor o derece. Bunu iade etme gibi bir şansım yok mu acaba? Modemin olduğu yer evin salon kısmında ve önünde engel vs hiçbir şey yok. Bana bir fikir verin lütfen 🙏
Modeli ne? Ayrıca dostum sen kaşınmışsın. 35 mbps pakette 32-33 alırken niye boşuna buna geçtin?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Dava aç. Bu işin profesyoneli değilim ama drek dava açardım. Modem internetten sipariş olarak gözüküyorsa koşulsuz iade edersin.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modeli ne? Ayrıca dostum sen kaşınmışsın. 35 mbps pakette 32-33 alırken niye boşuna buna geçtin?

Bu modem hocam. Düzgün alt yapı yokki hocam mahallede. Hem ben bu modemi almadan önce bu paketi kullanıyordum yine aynı hızı alıyordum 32-33 aralığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dava aç. Bu işin profesyoneli değilim ama drek dava açardım. Modem internetten sipariş olarak gözüküyorsa koşulsuz iade edersin.
Davasında değilim hocam şunu iade etsem valla öpüp başıma koyacağım, gına geldi artık çıldırıyorum modemden dolayı 😂

YazılımKafa

80+ Silver

Bu modem hocam. Düzgün alt yapı yokki hocam mahallede. Hem ben bu modemi almadan önce bu paketi kullanıyordum yine aynı hızı alıyordum 32-33 aralığı

Davasında değilim hocam şunu iade etsem valla öpüp başıma koyacağım, gına geldi artık çıldırıyorum modemden dolayı 😂
Markası tp link. Normalde iyi bir marka. Belki kronik sorunlu bir modeldir ya da sana verdikleri sıkıntılıdır. Türk Telekom la görüş bence.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Gelen parayla (gelirse tabi) güzel bi modem çekersin kendine :D

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  1. O paket için o tarz bir modem biraz gereksiz olmuş. Bunu geçtim firmaların kendi ürünlerini asla önermem, birçok özellik kapalı oluyor. O fiyata daha iyi harici modemler var.
  2. Gelen ürün sorunlu olabilir, şikayet talebi oluşturun. 1-2 tane benzer şekilde, devam ederse modem değişikliği veya iade talep edin.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Vc serisi modemler sorunlu. Apra forumdaşın dediği gibi cihazlar yazılımsal kısıtlı. Kullanıcıya manuel kontrol imkanı veren Keenetic ve Asus tercih etmek daha mantıklı. Tabii ki bütçede önemli.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
Gelen parayla (gelirse tabi) güzel bi modem çekersin kendine :D
Valla iade alayım güzel bir modem alacağım kendime 😂

1. O paket için o tarz bir modem biraz gereksiz olmuş. Bunu geçtim firmaların kendi ürünlerini asla önermem, birçok özellik kapalı oluyor. O fiyata daha iyi harici modemler var.
  2. Gelen ürün sorunlu olabilir, şikayet talebi oluşturun. 1-2 tane benzer şekilde, devam ederse modem değişikliği veya iade talep edin.
Hocam normalde ondan önce Zyxel kullanıyorduk memnundum, sonra aradılar fiber güçlü modem var diye bende dedim yani Zyxelden daha iyidir diye ama Zyxelden beter çıktı resmen 😅 En yüksek aldığım hız mahallede 40mbps benim pakette 35 olan, 2 üst sokakta okul var 1000mbps var ama 2 farklı kutu olduğu için bize 1000mbps gelmiyor 😏

Vc serisi modemler sorunlu. Apra forumdaşın dediği gibi cihazlar yazılımsal kısıtlı. Kullanıcıya manuel kontrol imkanı veren Keenetic ve Asus tercih etmek daha mantıklı. Tabii ki bütçede önemli.
Şunu bir iade edebilirsem iyi bir modem alıp yoluma bakacağım hocam 😂

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Beni de aradılar 24 mbps hız var zaten tamamen dolandırıcılık gibi bişey. Modemin marka model ne diyorum bilmiyorum en son çıkanı depodan gönderecez diyor böyle saçma bişey olur mu taksitli vercez diyor dışarıdan bişey taksitli alınmıyor sanki iyiki kabul etmemişim defalarca ara şikayet kaydı iade kaydı oluştur hocam illaki alırlar geri

Top Bottom