Neler Yeni

Türk Telekomun rezalet interneti ve teknik desteği

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ve bir şey sorucam biraz önceki attığım modem arayüzü ssindeki maximum veri oranı benim bu altyapı ile max aldığım hız demi yani 50 mbps pakete geçersem ortalama 40 alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

faturamın üstüne aylık taksitle alamıyor muyum türknette öyle daha kolay geliyor açıkçası
Alabilirsiniz

Türknete geçerseniz davet kodum ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz hocam

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
şaka gibi bakar mısınız son 10 dakikadır internet düzgün ama akşama yada yarına yine aynı :D ya bunlara ne yapmalı bilmiyorum şu an sinirden gülüyorum
1655985552008.png

Alabilirsiniz

Türknete geçerseniz davet kodum ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz hocam
tamamdır eğer geçersem davet kodunuz ile geçicem

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
faturamın üstüne aylık taksitle alamıyor muyum türknette öyle daha kolay geliyor açıkçası
Aylık taksit olmuyor sanırım çünkü taahhüt yok Türknet gibi firmalarda, en son peşin satıyorlardı onlar da.

Forumdan öneri alıp 6 taksitle falan iyi bir modem alırsanız daha iyi olur bence.

Ve bence Türknet yerine Millenicom tercih et. Daha ucuz ve hizmet olarak daha iyi deniyor.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Aylık taksit olmuyor sanırım çünkü taahhüt yok Türknet gibi firmalarda, en son peşin satıyorlardı onlar da.

Forumdan öneri alıp 6 taksitle falan iyi bir modem alırsanız daha iyi olur bence.
tamamdır teşekkürler eğer türknete geçersem yapıcam

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,489
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Akşam yoğunlukta patlıyorsa bağlı olduğun saha dolabı kapasitesini çoktan aşmıştır. Muhtemelen dolabın fiber beslemesi yetersiz kalıyor artık. Öyle 2-3 ekibin gelip çözebileceğini bir şeye benzemiyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ve bence Türknet yerine Millenicom tercih et. Daha ucuz ve hizmet olarak daha iyi deniyor.
Modemi taksite bölüyorlar

Eren5844

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Eren
benimde baya kesinti oluyordu 24 saatte 10-15 arası kesiliyordu günde 2 kere arıyordum en az artık saha ekipi arıza kaydı acma wpden yaz ben gelirim diyordu :) en sonunda port değişikliği yaptılar. Üstüne düşersen her şeyi yaptırırsın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Akşam yoğunlukta patlıyorsa bağlı olduğun saha dolabı kapasitesini çoktan aşmıştır. Muhtemelen dolabın fiber beslemesi yetersiz kalıyor artık. Öyle 2-3 ekibin gelip çözebileceğini bir şeye benzemiyor.
yok mesala ilk açtığımda konuyu vardı günün her saati olabiliyor

Modemi taksite bölüyorlar
süper çok iyi oldu türknete geçmemek için hiç bir problem kalmadı :D

benimde baya kesinti oluyordu 24 saatte 10-15 arası kesiliyordu günde 2 kere arıyordum en az artık saha ekipi arıza kaydı acma wpden yaz ben gelirim diyordu :) en sonunda port değişikliği yaptılar. Üstüne düşersen her şeyi yaptırırsın
evet ailem bir iki kere arıyor her aradıklarında güzel dille konuşuyorlar diyorum ara sert konuş darla onları ama yapmıyorlar

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Selim
şaka gibi bakar mısınız son 10 dakikadır internet düzgün ama akşama yada yarına yine aynı :D ya bunlara ne yapmalı bilmiyorum şu an sinirden gülüyorum
Alıntıyı görüntüle

tamamdır eğer geçersem davet kodunuz ile geçicem
Hız düştüğü zaman modemdeki yeri tekrar SS alıp at hat mi zortluyor modem mi anlamis oluruz. Suanlik attığınız sste modeme gelen hiz doğru arıza modemde gibi.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Hız düştüğü zaman modemdeki yeri tekrar SS alıp at hat mi zortluyor modem mi anlamis oluruz. Suanlik attığınız sste modeme gelen hiz doğru arıza modemde gibi.
şimdi speedtest yaptım ping 500 çıktı oyun falan yine oynatmıyor
1656020349939.png

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Selim
şimdi speedtest yaptım ping 500 çıktı oyun falan yine oynatmıyor
Alıntıyı görüntüle
Modem sapıtıyor gibi ama emin değilim yine de. Denemelik başka modem takma fırsatın var mı? Evdekilerin internet kullanimi da önemli bizimkiler TV'den film izlediklerinde pingim uçuyordu 6 200 6 200 şeklinde. Ben de evdeki her cihaza hız sınırı koydum pingim sabit.

Top Bottom