Neler Yeni

Türk Telekomun rezalet interneti ve teknik desteği

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,108
İsim
Burak Karadağ
Ben kullanıyorum, aylardır bir sorun çıkmadı. Ha zaten hız çok yavaş orası ayrı.
Merak ediyorum da bizim ülke ne zaman bir işte kusursuz olacak, mezara girincemi acaba?
Bu arada Japonların internet hızını ilk gördüğümde şok olmuştum ya. Adamlar çok zekice ve kaliteli işler yapıyorlar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,334
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Merak ediyorum da bizim ülke ne zaman bir işte kusursuz olacak, mezara girincemi acaba?
Bu arada Japonların internet hızını ilk gördüğümde şok olmuştum ya. Adamlar çok zekice ve kaliteli işler yapıyorlar.
Bizim çocuklarımız görür belki.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Merhabalarr bu sabah türk telekom geldi tivibuyu ve modemi değiştirdi ısıdan kaynaklanıyormuş ping sorunu arada çıkıyor yine ama anlık ve şunu dedi altyapı değerlerine baktım ve bacak dediğimiz bir şey var bir bacağında sorun gözüküyor hızın yine düşük olacak pazartesi yine servis çağırın onu düzeltelim dedi o adam tivibu için gelmiş biz internet için arıza kaydı açın demiştik onlar tivibuya açmış
1656149962968.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalarr bu sabah türk telekom geldi tivibuyu ve modemi değiştirdi ısıdan kaynaklanıyormuş ping sorunu arada çıkıyor yine ama anlık ve şunu dedi altyapı değerlerine baktım ve bacak dediğimiz bir şey var bir bacağında sorun gözüküyor hızın yine düşük olacak pazartesi yine servis çağırın onu düzeltelim dedi o adam tivibu için gelmiş biz internet için arıza kaydı açın demiştik onlar tivibuya açmış
1656149962968.png
ama şu anki upload çok düşük 0.70 falan alıyorum onun dışında max veri oranı 40 tan 61 e yükseldi

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
son durum bu abi ne olsa çözülmüyor ne var bu altyapıda anlamıyorum...
1656155210589.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,770
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom