Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
trolsün demişsin?Turkce özürlüsün galiba . Yazmıştım neden olduğunu.
trolsün demişsin?Turkce özürlüsün galiba . Yazmıştım neden olduğunu.
Deadpool dublajı vs harika haricinda bazı filmlerde sahnedeki duyguyu tam olarak sesli yansitamiyor yada ingilizceye özel bazi mizahi tam olarak yansıtamıyor o yüzden sevilmemesi normal bende filme göre bakiyorum dublajli açiyorum baktim dublaj kotu geldi altyaziya geçiyorumya da bana mı öyle geliyor? Çok boş gömüyorlar sanki.
Bunlar amator ve animelerde o kadar fan servisi varki konuşurken sevimli olmaya çalişiyorlar ama tam tersi utançdan ölüyorum yersiz ahlamalar inlemeler vs sahnenin tüm duygu aktariminin içine ediyorAnimelere turkce dublaj o kadar tuhaf geliyor ki ....
Adamlar dünyada en iyi ses sanatçılarına sahip . sektöre harcanan emek ve para diğer ülkelere göre çok fazla .
dizi/film de oynamak yerine dublaj yapmak daha iyi onlara göre.
Para ve şöhret orada çünkü.
Sana hep fanservis denk gelmiş hocam .Deadpool dublajı vs harika haricinda bazı filmlerde sahnedeki duyguyu tam olarak sesli yansitamiyor yada ingilizceye özel bazi mizahi tam olarak yansıtamıyor o yüzden sevilmemesi normal bende filme göre bakiyorum dublajli açiyorum baktim dublaj kotu geldi altyaziya geçiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar amator ve animelerde o kadar fan servisi varki konuşurken sevimli olmaya çalişiyorlar ama tam tersi utançdan ölüyorum yersiz ahlamalar inlemeler vs sahnenin tüm duygu aktariminin içine ediyor
Evet . Trollsün . Açtığın konulara ve verdiğin cevaplara denk geliyorum .trolsün demişsin?
Kanıtla abi o zaman bana niye trol diyonSana hep fanservis denk gelmiş hocam .
Evet . Trollsün . Açtığın konulara ve verdiğin cevaplara denk geliyorum .
Kanıtla ne kardeşim. Açtığın konuları ve cevapları bilmiyormusun . Ona vakit harcayıp sana "ahan da bu" mu demem gerekiyor .Kanıtla abi o zaman bana niye trol diyon
Kanıtlayamıyon ki dahaKanıtla ne kardeşim. Açtığın konuları ve cevapları bilmiyormusun . Ona vakit harcayıp sana "ahan da bu" mu demem gerekiyor .
Kanıtlayamıyon ki daha
atıp tutmucan kardeşim o zamanSana ayıracak vaktim yok.
Haklısın. Troll değilsin.
kurtlar vadisi izle cevabı ordaya da bana mı öyle geliyor? Çok boş gömüyorlar sanki.
Abi niye belirsiz konuşuyonuzkurtlar vadisi izle cevabı orda