Neler Yeni

Turkcell bayiiden sıfır iphone alınır mı?

Kaasvgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
Arkadaşlar herkese selamlar. İphone12 almak için 2 3 gündür teknomarketlere bakıyordum fakat 28 29 civarı arasıydı. Burada bir telefoncu var turkcell bayii. 26500e sıfır şekilde satıyor. Sizce alınır mı? Sonuçta normal bir telefoncu değil. Onlara ben de çok güvenemiyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar herkese selamlar. İphone12 almak için 2 3 gündür teknomarketlere bakıyordum fakat 28 29 civarı arasıydı. Burada bir telefoncu var turkcell bayii. 26500e sıfır şekilde satıyor. Sizce alınır mı? Sonuçta normal bir telefoncu değil. Onlara ben de çok güvenemiyorum.
Güvenmem şahsen. İnternetten al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Barış Seyhan
Bence güvenilmez. Turkcellin kendisi olsa olabilirdi. Bu arada D&R da 128 Gb modeli 27bin.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
gerçekten bayiyse güvenilir

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,324
İsim
uwu
alacaksan ordaki sarj aletleri hep çakma oluyor apple nin sitesinden al eğer tanıdığın bir bayi yoksa alabilirsin istersen internettende alabilirsin ama gözünle görerek almak bi tık daha iyi bence

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Direkt ''Turkcell'' şubesi ise tamamen bence mantıklı olabilir.
O tarz bayiler ara ara indirim yaparlar eldekileri stokları eritme maksatlı.
Tabi ürünü almadan bi kutusunu vb. kontrol et sıfır olduğundan ve imesinin de sorunsuz olduğundan emin ol.

Kaasvgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence güvenilmez. Turkcellin kendisi olsa olabilirdi. Bu arada D&R da 128 Gb modeli 27bin.
hocam görerek almak istiyorum. bir sıkıntı çıktığında (daha önce çok yaşadım) çok fazla bekleme süresi oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten bayiyse güvenilir
bayii hocam

alacaksan ordaki sarj aletleri hep çakma oluyor apple nin sitesinden al eğer tanıdığın bir bayi yoksa alabilirsin istersen internettende alabilirsin ama gözünle görerek almak bi tık daha iyi bence
şarj aletini vatandan falan alırım hocam onun fiyatı sabit oluyor zaten.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,324
İsim
uwu
hocam görerek almak istiyorum. bir sıkıntı çıktığında (daha önce çok yaşadım) çok fazla bekleme süresi oluyor.

bayii hocam

biz aldığımız zaman türk telekom bayii di orda 400tl ye de sarj aleti vardı 700 e de orjinal gibi yapıyorlar bazı çakmaları

Kaasvgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt ''Turkcell'' şubesi ise tamamen bence mantıklı olabilir.
O tarz bayiler ara ara indirim yaparlar eldekileri stokları eritme maksatlı.
Tabi ürünü almadan bi kutusunu vb. kontrol et sıfır olduğundan ve imesinin de sorunsuz olduğundan emin ol.
hocam direkt turkcell ana bayiisi değil. ama telefon veya herhangi bir ürünü ipadden turkcell pasaj üzerinden sipariş edip getirtiyor.

biz aldığımız zaman türk telekom bayii di orda 400tl ye de sarj aleti vardı 700 e de orjinal gibi yapıyorlar bazı çakmaları
yok hocam mediamarkt veya vatandan alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Barış Seyhan

bayii hocam

Yani D&R Amazon Hepsiburada vs gibi yerlerden alırsan kapalı kutu gelecek zaten ne gibi sorun olabilir ki.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
İsim
Orkun
Amazon dan al geç bayi vs. hiç bulaşma. Bir sorun yaşarsan çok uğraşırsın.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
hocam direkt turkcell ana bayiisi değil. ama telefon veya herhangi bir ürünü ipadden turkcell pasaj üzerinden sipariş edip getirtiyor.

yok hocam mediamarkt veya vatandan alacağım
Sorun yok pasaj da güvenilir eğer direk turkcelin kendi satıcısından tedarik ediyorsa.
Karar senin diğer sitelerde de ucuzlar indirimler oluyor mediamarkt , teknosa gibi yerlerde de.

Kaasvgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
Sorun yok pasaj da güvenilir eğer direk turkcelin kendi satıcısından tedarik ediyorsa.
Karar senin diğer sitelerde de ucuzlar indirimler oluyor mediamarkt , teknosa gibi yerlerde de.
aynen pasajda turkcellin kendi satıcısından tedarik ediyor. daha önce de aynı yerden xiaomi note 11 pro almıştım. oradan aldığını kendim gördüm yani. valla hocam 1 aydır falan bekliyorum ama hiç denk gelmedi indirim. telefon da artık haakın rahmetine kavuşmak üzere idare etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom