Neler Yeni

Turkcell e Geçiceğim Ama Hat üstüme değil

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Telefon hattı babamın üstüne ve o şu an bursada ben ise okumak için ankaradayım. Netgsm e geçemiyorum çünkü internet paylaşımı ve bankalar işi sıkıntıya sokuyor. Türk telekomdan geçiceğim nasıl yaparsam hat bende olur. Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi de mümkünse türk telekomda hattı kendi üstüme alabilirsem iyi olur uzaktan oluyor mu bu işlem

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
Telefon hattı babamın üstüne ve o şu an bursada ben ise okumak için ankaradayım. Netgsm e geçemiyorum çünkü internet paylaşımı ve bankalar işi sıkıntıya sokuyor. Türk telekomdan geçiceğim nasıl yaparsam hat bende olur. Teşekkürler

Bi de mümkünse türk telekomda hattı kendi üstüme alabilirsem iyi olur uzaktan oluyor mu bu işlem
netgsm kullanıyorum aklına takılan soruları iletebilirsin hocam 3 ay oldu ailemi geçirdim komple

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak

hocam hattı üzerine alacaksın ofis yada bayiilerden devir alacak ve verecek kişi aynı anda bayii yada ofislerde olmak zorunda kimi bayii yada ofis mağaza hedefi dolsun diye kimlik göndersin ayarlarız diyor tabii devir de hiçbir kazançları yok o yüzden ilk bahsettiğim durum geçerli sizin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,113
Üyeler
163,433
Son üye
ahmetkdsn
Top Bottom