Neler Yeni

TURKCELL fiber altyapı nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bekir Buğrahan
Adresimde güncel olarak telekom vdsl50 kullanıyorum hızdan hiç memnun değilim ama Allaha şükürler olsun ki kopma falan yapmıyor fakat 800 TL fatura ödüyorum adresimize turkcell fiber altyapı döşedi ona geçmek istiyorum fakat çok fazla kopma donma hız düşmesi sansür vb gibi şikayetler gelmiş 15 yılı aşkın süredir mobilde turkcell kullanıyorum hiçbir sorunla karşıılaşmadım Superonline altyapısı kullanan varmı geçilir mi çok fazla sorun yaşatıyor mu bilgisi olanlar varsa beni aydınlatabilir mi

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Emre Efe
vdsl nasil 800 lira veriyosun ya ben 1000lik tarifeyi 600e yaptim daha bu ay

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Yılmaz
Adresimde güncel olarak telekom vdsl50 kullanıyorum hızdan hiç memnun değilim ama Allaha şükürler olsun ki kopma falan yapmıyor fakat 800 TL fatura ödüyorum adresimize turkcell fiber altyapı döşedi ona geçmek istiyorum fakat çok fazla kopma donma hız düşmesi sansür vb gibi şikayetler gelmiş 15 yılı aşkın süredir mobilde turkcell kullanıyorum hiçbir sorunla karşıılaşmadım Superonline altyapısı kullanan varmı geçilir mi çok fazla sorun yaşatıyor mu bilgisi olanlar varsa beni aydınlatabilir mi
Paketinde ek hizmetler yoksa yada aldığın paket 50mb olan değil de 1000 mbs ise o zaman kazık yiyorsun arkadaşın dediği gibi 1000 mbs 500-600 TL
Ayrıca Superonline a geçince kopma olup olmayacağının garantisi yok bölgeden bölgeye altyapılar değişiyor ama size yapılan altyapı yeni olduğu için kopma falan olacağını sanmıyorum altyapı sorgulaması yapın hangi firmanın altyapısı ise o firmaya paket daha iyi olur firmalar kendi abonelerine her zaman daha öncelikli davranır konu kendi altyapıları olunca

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bekir Buğrahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paketinde ek hizmetler yoksa yada aldığın paket 50mb olan değil de 1000 mbs ise o zaman kazık yiyorsun arkadaşın dediği gibi 1000 mbs 500-600 TL
Ayrıca Superonline a geçince kopma olup olmayacağının garantisi yok bölgeden bölgeye altyapılar değişiyor ama size yapılan altyapı yeni olduğu için kopma falan olacağını sanmıyorum altyapı sorgulaması yapın hangi firmanın altyapısı ise o firmaya paket daha iyi olur firmalar kendi abonelerine her zaman daha öncelikli davranır konu kendi altyapıları olunc
SOL altyapısı mileni 1000 yazıyor diğer sitelerde hala gözükmüyor

Top Bottom