Turkcell Superonline Fiber Potansiyeli

Revolucao

80+
Reaksiyon skoru
104
Arkadaşlar üniversite için ev tuttuk, malum bu dönemde zar zor bulabildim. Taşınacağım eve internet bağlatacaktım fakat Turkcell' e gittiğimde en fazla 8 mbps hız alabileceğim söyleniyor. Superonline altyapı sorgusu yaptığımda ise bölgenizde fiber potansiyeli mevcuttur diyor. Bu ne anlama geliyor ? Bu arada evin bulunduğu sokakta fiber kullananlar da mevcut.

Arkadaşlar üniversite için ev tuttuk, malum bu dönemde zar zor bulabildim. Taşınacağım eve internet bağlatacaktım fakat Turkcell' e gittiğimde en fazla 8 mbps hız alabileceğim söyleniyor. Superonline altyapı sorgusu yaptığımda ise bölgenizde fiber potansiyeli mevcuttur diyor. Bu ne anlama geliyor ? Bu arada evin bulunduğu sokakta fiber kullananlar da mevcut.
hattın çok zayıf olduğu için o hızı verebiliyorlar muhtemelen

Yanlış Bilgilendirme
kankam 8 mbps hızı adsl ile veriyolar ama fiber potansiyeli mevcuttur diyor onu anlamadım işte
fiber demek illa yüksek hız demek değil kablo farkından dolayı da fiber deniyor

kankam 8 mbps hızı adsl ile veriyolar ama fiber potansiyeli mevcuttur diyor onu anlamadım işte
Superonline'ın sorgulaması bozuk, bende de onların fiber bağlantısı yok ancak sorgulama esnasında Fiber gözüküyor.
Arayıp sormak en mantıklısı. Eğer 8Mbps diyorlarsa bir de Turk.Net üzerinden sorgulama yapın.

Geri