Neler Yeni

Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Ya gençler daha 3 ay önce veri sızıntıları yüzünden mal gibi Turkcell hat aldım tekrardan GSM sızmış foto'da gördüğünüz gibi bizim bir arkadaş veritabanını indirip yeni telefon numaramı gösterdi vodafone geçmeyi düşünüyorum şimdiden?

Sızan Veriler: TCKN Ve GSM Numarası Hat Açılış Tarihi VKN Hat Kapalı Mı Açık Mı Bilgisi Veri Sızıntısını Yapan Kişi Faturalarda Ulaşıcakmış Acımış 2024'Ün Aralığında Sızmış Maalesef:(

Ekler

• Ge_jHvJbsAA2BGN.jpg
    Ge_jHvJbsAA2BGN.jpg
    88.3 KB · Hit: 225
Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,464
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Boşa geçme numaralar zaten meze tabağı.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
lappelduvide
Ya gençler daha 3 ay önce veri sızıntıları yüzünden mal gibi Turkcell hat aldım tekrardan GSM sızmış foto'da gördüğünüz gibi bizim bir arkadaş veritabanını indirip yeni telefon numaramı gösterdi vodafone geçmeyi düşünüyorum şimdiden?
bu hangi site veya forum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Sercan GÖKALP
Boşuna uğraşma yarın bir gün geçtiğin diğer operatörün de veri tabanı çalınacak çünkü buna karşı hiçbir önlem yok

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf Yılmaz
Bizim bu ülkede hiçbir zaman güvenlik olmadı ki ne siber anlamda ne de sosyal hayatta
Heryerde çok guzenli sistemimiz diyorlar ama yazılım bilmeyen bile çok kolay şekilde bütün bilgilerimize ulaşabiliyor çocuklara bile engel olamıyorlarken bide siber saldırılara mi karşı koyacaklar

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim bu ülkede hiçbir zaman güvenlik olmadı ki ne siber anlamda ne de sosyal hayatta
Heryerde çok guzenli sistemimiz diyorlar ama yazılım bilmeyen bile çok kolay şekilde bütün bilgilerimize ulaşabiliyor çocuklara bile engel olamıyorlarken bide siber saldırılara mi karşı koyacaklar
Boşuna uğraşma yarın bir gün geçtiğin diğer operatörün de veri tabanı çalınacak çünkü buna karşı hiçbir önlem yok
Vodafone'a Güveniyorum Global Bir Marka Sonuçta Onun Veritabanı Güvenliği Daha Güçlüdür Belki.

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf Yılmaz
Oda güvenli değil lakin Diğer operatörler verilerin sızdığıni soylemezken en azından Vodafone bunu söylüyor:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
hedef gösteriliyorum
adamlar 101 milyon kişiyi indirmişler numara çok sorun değil. wp den arıyorlar zaten her gün afrikalılar

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Numarayı Aldığım Saat Ailemin Eski Hatları Kapalı Gözküyor nedense hatımda açık gözüküyor.

DogancanYr

80+ Silver
Dosyanın ön izlemesine ne isim ne de tc kimlik var. Boş bir dosya.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Murat
Şaşırmadım hiç. 100 milyon insanın tüm bilgilerini 1 gecede çaldılar telefon numaraları mı çalınmayacaktı. Daha bu sabah beni 3 yabancı numara aradı whatsappdan. Ah keşke şu saçma sapan şeylere değil de altyapıya siber güvenliğe bütçe ayırsa canım(!) devletim.

Top Bottom