Yurtdışı hattı ya ondan dedimŞehrin içinde Vodafone iyi çekiyor diyorlar
Sızmıyor kendileri satıyorYa gençler daha 3 ay önce veri sızıntıları yüzünden mal gibi Turkcell hat aldım tekrardan GSM sızmış foto'da gördüğünüz gibi bizim bir arkadaş veritabanını indirip yeni telefon numaramı gösterdi vodafone geçmeyi düşünüyorum şimdiden?
.dEee sızsa nolcak kardeşim takmayın bu kadar kos koca devlet bütün verilerini sızdırmış bir şey olmamış sülalenin bilgilerine ulaşıyor millet
hayda bu dediğinizle 2 kat daha paranoyak oldum sayenizde artık sanal numara alacam.geçin hocam bir iki aya onuda patlatırlar
hocam siz bilirsinizde ben ömrüm boyunca sadece vodafone kullandım benim numara heryerde geziyor TR de buna çözüm yok.d
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayda bu dediğinizle 2 kat daha paranoyak oldum sayenizde artık sanal numara alacam.
Yaw niye gülüyorsunuz belki güvenlidir?Vodafone'a Güveniyorum Global Bir Marka Sonuçta Onun Veritabanı Güvenliği Daha Güçlüdür Belki.
Tamam.hocam siz bilirsinizde ben ömrüm boyunca sadece vodafone kullandım benim numara heryerde geziyor TR de buna çözüm yok
TC Kimlik No Numara Açılış Tarihi Kapandığı Tarih Kapalı Mı Açık Bunun Gibi Bilgiler VarBilgilerde ne var ki, sadece telefon numarası mı? Öyleyse saçma çünkü, kafadan numara sallasan illa ki biri kullanıyordur zaten.