bdrhncagriozdmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Paketleri alma kısmı nerde gözüküyor ki?
Reşit olan ve olmayan 2 kişinin tcsini vererek oluyor kendi tcni ve kardeşinin tcsini ver oluyorkullanıcı yaşı küçük birisini nasıl ekleyebilirim ? 2 tane hattım var kardeşimin üzerine kayıt edebilir miyim onları tam o kısmı anlamadım
bu yeni kampanyada tt mi yoksa türkcell mi önerirsiniz fiyatları aynı neredeyse.Her zaman sadece numarasını taşıyanlara ya da yeni hat alanlara *normal* fiyattan paket sunuyorlar, mevcut kullanıcıyı da ayakta öpüyorlar. Taahhütüm neredeyse bitecek, geçen sene geçtiğim ve 600TL ödediğim 85GB'lık paketimin yeni fiyatı 1300TL olmuş. 60GB'lık pakete 900TL fiyat biçiyorlar, daha az gb'lı paketleri de iki katı fiyata satıyorlar. Hayatımda Turkcell kadar dolandırıcı ve hırsız bir operatör daha görmedim. 8 senedir sadece hızından dolayı operatör değiştirmedim ama taahhüt bitmeden Vodafone'un 450TL'ye sattığı 60GB'lık paketine geçeceğim. Paketlerin fiyatı uygun değilse lütfen paralarınızı şu hırsızlara yedirmeyin, artık ipin ucunu kaçırdılar.
Bu ay başı biter diyordular devam ediyor ne zaman biteceği belli değil tahminimce ay sonuna kadar kalır.14 gün sonrasına kalır mı bu paketler, taahhütüm o zaman bitecek.
14 gün için beklenir mi benim 2 ay vardı 329 çıktı cayma hemen geçtim ttye14 gün sonrasına kalır mı bu paketler, taahhütüm o zaman bitecek.