Turkcell rezil hızlar?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Bu ne cidden yav?
48B4E351-1AC1-4259-983F-7C56A29D5115.jpeg

müşteri hizmetlerini ara belki faturayı ödemediğiniz içindir

altyapın kötüyse yapacak bir şey yok
1653758387984.png

Hocam 0,60 Upload'ı görmüştüm de, 0,06 olanı görmemiştim. Bu nE?

aa.PNG

ben türk telekom fiber kullanıyorum şuan bölye ama uploadımın düşük olması hoşuma gitmiyor yinede şükür türkiyede internet hızının gerçekleri bunlar

MH ne yapacak ki bölgedeki kapasite bu kadar baz kaldırmıyor…

Diğer operatörler jet gibi Turkcell sürünüyor resmen keşke taahhüt vermeseydim yav 😂

Ne demek napacak. Turkcell adsl'i ttnet'den kiralıyor. Tttnet ne kadar verebiliyorsa senin de aşağı yukarı o kadar alabilmen lazım. Ara düzeltsinler yoksa hakem heyetine giderek taahhüt bile iptal ettirebilirsin.

Kapasitenin bu olması imkansız belli ki bir sorun var bende de bugün bir tık yavaşlık vardı aradım modeme reset attık düzeldi müşteri hizmetleri ilgileniyor

Ne demek napacak. Turkcell adsl'i ttnet'den kiralıyor. Tttnet ne kadar verebiliyorsa senin de aşağı yukarı o kadar alabilmen lazım. Ara düzeltsinler yoksa hakem heyetine giderek taahhüt bile iptal ettirebilirsin.
Kapasitenin bu olması imkansız belli ki bir sorun var bende de bugün bir tık yavaşlık vardı aradım modeme reset attık düzeldi müşteri hizmetleri ilgileniyor
Altyapı Turkcell’e ait hizmette taahhüt edilen bir hız da yok 4.5G hızı 150GB kota diye anlaştık hiçbir şey yapamıyorum bu durumda 😅

Tamam da sen bunların hiçbirini belirtmemişsin ki konuda. 4.5g almışsın.

Fakat yine de bunu düzenlemeleri lazım. DSL'e falan geçmeyi teklif et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,097
Üyeler
191,033
Son üye
mustafasen
Geri