Gizli arkadaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
İnternet altyapım öok kötü bu yüzden turkcell superbox a yöneldim acaba 200 gb yeterli midir kotasız paketler çok pahalı
Bu devirde sıkıntılı işler eğer video falan vs izliyorsan çoklu bağlantı var ise ayrıca oyunda oynayacaksan yetersiz kalır.İnternet altyapım öok kötü bu yüzden turkcell superbox a yöneldim acaba 200 gb yeterli midir kotasız paketler çok pahalı
10 a 10 megabitlik paketler var sizce 10 10 yeter miBu devirde sıkıntılı işler eğer video falan vs izliyorsan çoklu bağlantı var ise ayrıca oyunda oynayacaksan yetersiz kalır.
Kullanıcısı değilim fakat ne için ve kaç kişi kullanacağınıza bağlı10 a 10 megabitlik paketler var sizce 10 10 yeter mi
oyun veya yayın için kullanacağız 5 kişiKullanıcısı değilim fakat ne için ve kaç kişi kullanacağınıza bağlı
5 Kişiye yetersiz kalıroyun veya yayın için kullanacağız 5 kişi
İşin içine yayında girerse yetmez dostum. Oyunlarda bile bir nebze kısarak oynamanız gerekebilir.oyun veya yayın için kullanacağız 5 kişi
tek çare taşınmak o zaman altyapım 10 megabit download 1 megabir upload destekliyor onu bile alamıyorum 7 ye 0,50İşin içine yayında girerse yetmez dostum. Oyunlarda bile bir nebze kısarak oynamanız gerekebilir.
Başka yapacak bir şey yok maleseftek çare taşınmak o zaman altyapım 10 megabit download 1 megabir upload destekliyor onu bile alamıyorum 7 ye 0,50