Berat Gazi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 298
Superbox kullanıcıları yaşadıkları iyi yada kötü deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim
bence gayet iyi heryere taşınabilir ve hızlı bir sıkıntısı olduğunu görmedim ama en düşük paketini değil de bir üstünü öneririm çok iyi olurSuperbox kullanıcıları yaşadıkları iyi yada kötü deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim
fiyatı ne kadar bir bilginiz var mıbence gayet iyi heryere taşınabilir ve hızlı bir sıkıntısı olduğunu görmedim ama en düşük paketini değil de bir üstünü öneririm çok iyi olur
kullandınız mı kullandıysanız avantaj ve dejavatajları nelerSuperbox değil redbox al bence.
@Yılan Serdar 3T Redbox Kullanıyor. Superbox hem pahalı hem de parasıno hak etmiyor.
Vodafone redbox tercih edebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vodafone Redbox ve Superbox farkları.
Vodafone'un Türk telekom ile anlaşması olduğu için Hem Tt hem de vodafone baz istasyonları kullanılabiliyor. Turkcell tek.
Superbox 10Mbps limitsiz-200TL
Redbox 15Mbps limitsiz-170TL
Selamlar. Redbox'ı almadan önce Vodafone hattıyla Redbox'ı alacağınız yeri 4.5G ile test ediniz. Eğer yüksek hız verirse alın ben LoL'de falan kablolya 30 ile 60 ms arası pingim var. Download 18 19 Upload ise genelde 6 7.fiyatı ne kadar bir bilginiz var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullandınız mı kullandıysanız avantaj ve dejavatajları neler
Ben şuan Superbox kullanıyorum hızı pek iyi diyemem ve oldukça pahalı ama avantajları da var her yere götüre biliyorsun.Superbox kullanıcıları yaşadıkları iyi yada kötü deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim