Turkcell Superbox nasıldır

Reaksiyon skoru
3
Merhabalar öncelikle
Ben üniversite okuyorum ve bulunduğum yerde öyle bir altyapı yok bundan dolayı turkcell superbox almak istiyorum sınırsızından sizce nasıl önerilerinizi bekliyorum

Yavaş internete ve yüksek fiyata sahip bana göre başarısız bir sağlayıcı.
Komşudan vesaire internet çekmenizi öneririm. Var mı öyle ihtimal?

Turkcell bir hat nasıl çekiyorsa o şekilde çekim sağlıyor ancak fiyatları çok uçuk. Önceden kullanıyordum doğru düzgün altyapı yok internet alamıyorum. O dönem kullandığımda 10Mbps olan hali 200+TL falandı. Şuan sanırım 15Mbps 600+TL olmuş durumda. 10 Down ve 6Up veriyordu ben kullanırken ancak bulunduğun konum oldukça önemli. Normal bir Turkcell hat ile speed test yapabilirsin. Ortalama aynı hızlara çıkıyor. Fiyat konusunda bir şey diyemem... umarım bir rakip çıkar kendilerine de tekrar taşınır internete dönerim.

Aracıma takmak için çakmaklık girişi bile hazırlamıştım yolda kullanıyordum, fiyatını göz önünde bulundurmazsan "çoğu" sağlayıcıdan iyi performans alırsın. Tabi bu sağlayıcılar bakır kablo ile internet dağıtan sağlayıcılar...

Turkcell bir hat nasıl çekiyorsa o şekilde çekim sağlıyor ancak fiyatları çok uçuk. Önceden kullanıyordum doğru düzgün altyapı yok internet alamıyorum. O dönem kullandığımda 10Mbps olan hali 200+TL falandı. Şuan sanırım 15Mbps 600+TL olmuş durumda. 10 Down ve 6Up veriyordu ben kullanırken ancak bulunduğun konum oldukça önemli. Normal bir Turkcell hat ile speed test yapabilirsin. Ortalama aynı hızlara çıkıyor. Fiyat konusunda bir şey diyemem... umarım bir rakip çıkar kendilerine de tekrar taşınır internete dönerim.

Aracıma takmak için çakmaklık girişi bile hazırlamıştım yolda kullanıyordum, fiyatını göz önünde bulundurmazsan "çoğu" sağlayıcıdan iyi performans alırsın. Tabi bu sağlayıcılar bakır kablo ile internet dağıtan sağlayıcılar...
Ben normalde Türk Telekom kullanıyorum ve kendi mobil hattımla 20 dowload ve 35 upload alıyorum ve kendi İnternetime harcadığım para neredeyse aylık 700 bu yüzden superbox düşünüyorum ve Birtane fiber ethernet kablosu alsam onunla taksam PC ye nasıl olur

Hocam ben de altyapı olmadığından dolayı öğrenci evimde kullanmıştım çok yavaştı pingleri yüksekti ev arkadaşımla beraber lol oynayamıyorduk birimiz mobil veriye geçmek zorunda kalıyordu. Speedtestte vaat ettikleri düşük hıza bile çıkamıyordu. Ayrıca sık sık kesiliyordu sürekli müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirmem gerekiyordu. Taahütü bittiği gibi kurtuldum kendisinden. Özetle tavsiye etmiyorum.

Not: 2019-2020 arası kullandım.

Son düzenleme:
Hocam ben de altyapı olmadığından dolayı öğrenci evimde kullanmıştım çok yavaştı pingleri yüksekti ev arkadaşımla beraber lol oynayamıyorduk birimiz mobil veriye geçmek zorunda kalıyordu. Speedtestte vaat ettikleri düşük hıza bile çıkamıyordu. Ayrıca sık sık kesiliyordu sürekli müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirmem gerekiyordu. Taahütü bittiği gibi kurtuldum kendisinden. Özetle tavsiye etmiyorum.

Not: 2019-2020 arası kullandım.
+1

Hocam eğer tt veya türknet altyapısı varsa kesinlikle türknet alın

Hocam maalesef tt veya turknet altyapısı yok bende onun mağduriyetini yaşıyorum maalesef :/
Türk Telekom magnet hakkında bir bilginiz var mı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kendim türk Telekom hattını kullanıyorum ve telefondan olsa bile 20 dowload ve 35-40 upload alıyorum biraz araştırdım turk Telekom magnet gördüm acaba onu mu tercih etsem

Son düzenleme:
Hocam olduğunuz bölgede şu videoda ki gibi internet sağlayıcısı var mı? Eğer varsa böyle internet sağlayıcılarınızı kullanmanızı öneririm, bende bu tarz bir internet kullanıyorum 16mbps internete 70 tl ödüyorum

Hocam maalesef hiç görmedim burada daha önce böyle bir destek zaten üniversite okuyorum pek böyle çanak işine girmek istemiyorum açıkcası

vodafone kotalı olarak superbox tarzı redbox var turktelekomda nedense hiçbir şey yok ortada rekabeta dair bir şey yok marketleri rekabet etmemekle suçlayan yöneticiler neden operatörleri suçlamıyor aklım almıyor. 5g gelecek yakında umarım kablosuz sınırsız internette rekabet olur. bu ülke harbiden fazla geriden geliyor. yıkık bir ülkeyi çalmadan yönetsek türkiye'yi ikiye belki dörde katlarız ama bu türkiye'nin gelişeceğini zannetmem

superbox düşük hız veriyor üstelik aşırı pahalı 15 mbps sınırız 800tl güncel fiyata bak

Son düzenleme:
dostum turk telekomunda var turk telekom magnet adlı araştırmanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,662
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri