Neler Yeni

Turkcell Superonline hk.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Merhaba;
Yeni bir binaya taşındım. Binanın içi fiber hat döşeli. Ama sokaktan bakır hat geçtiği için binaya bağlantı kurulamıyor. Sokağa fiber hattın çekilmeside bi hayli zaman istiyor. Yaklaşık 6-7 ay.
Sanırım sokağımızdan Superonline geçiyor. Superonline’ı binamıza çekmek için nereye başvurmalıyım?
Bu işlem ne kadar sürer. Superonline’da çalışan veya bu süreçleri önceden atlatmış arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhaba;
Yeni bir binaya taşındım. Binanın içi fiber hat döşeli. Ama sokaktan bakır hat geçtiği için binaya bağlantı kurulamıyor. Sokağa fiber hattın çekilmeside bi hayli zaman istiyor. Yaklaşık 6-7 ay.
Sanırım sokağımızdan Superonline geçiyor. Superonline’ı binamıza çekmek için nereye başvurmalıyım?
Bu işlem ne kadar sürer. Superonline’da çalışan veya bu süreçleri önceden atlatmış arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.
eğer sokakta superonline döşeli olduğundan eminseniz;
1-twitter'dan Turkcell Destek'e twit ve direkt mesaj olarak yaz. oradan bilgi alabilirsin. (Bugün yazmayı unutma yıllık planlamalar yapılacak yakında)
2-Bölgendeki superonline şubesi ile görüş. Turkcell değil sadece superonline olmalı.
3-Eğer ilinde bir "barış iletişim superonline" varsa oraya gidip görüş.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer sokakta superonline döşeli olduğundan eminseniz;
1-twitter'dan Turkcell Destek'e twit ve direkt mesaj olarak yaz. oradan bilgi alabilirsin. (Bugün yazmayı unutma yıllık planlamalar yapılacak yakında)
2-Bölgendeki superonline şubesi ile görüş. Turkcell değil sadece superonline olmalı.
3-Eğer ilinde bir "barış iletişim superonline" varsa oraya gidip görüş.
Teşekkür ederim. Deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turkcell Destek'e twit ve direkt mesaj olarak yaz.
"Turkcell Destek" diye resmi bir hesap yok. Sanırım "Turkcell Müşteri Hizmetleri" hesabını kastettiniz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Teşekkür ederim. Deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Turkcell Destek" diye resmi bir hesap yok. Sanırım "Turkcell Müşteri Hizmetleri" hesabını kastettiniz.
tt destek ile karıştırmışım.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba;
Superonline Adsl olsa bile şüphe duyma ben 1 sene kullandım güzel internetti hele fiber ise kaçırma, vdsl ise yine iyi müşteri hizmetleri var en azından çok iyi internetti yıllarca kullandım yıllarca, abonelik kapatırken gözyaşım pıt, kalbim çıt

Top Bottom