Turkcell Superonlinena geçilirmi

PolatAlemdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
410
Babam bugün ekipleri görmüş heralde keşif gibi bişey yapiyorlar mahalleye 1000 mbps altyapi gelicekmiş babam direk geçme taraftarı ama Superonline hiç kullanmadık kullanan varmı @asko56 hocam siz kullanıyordunuz galiba genelde FPS oyunları oynuyorum Ping benim için önemli neyse aklımdaki şu eğer Turkcell kötüyse ve ailem geçerse şuanki internet aboneliği benim üstümde tt fiber altyapısında türknet kullanıyoruz fttb altyapı 100/20 pakette ve keenetic modem kullanıyorum qos la yaptığım ayarla pingim süper Turkcell'de geçersek pişman olucakmış gibi hissediyorum ve bunun için evde 2 internet olursa bi sorun olur mu

Babam bugün ekipleri görmüş heralde keşif gibi bişey yapiyorlar mahalleye 1000 mbps altyapi gelicekmiş babam direk geçme taraftarı ama Superonline hiç kullanmadık kullanan varmı @asko56 hocam siz kullanıyordunuz galiba genelde FPS oyunları oynuyorum Ping benim için önemli neyse aklımdaki şu eğer Turkcell kötüyse ve ailem geçerse şuanki internet aboneliği benim üstümde tt fiber altyapısında türknet kullanıyoruz fttb altyapı 100/20 pakette ve keenetic modem kullanıyorum qos la yaptığım ayarla pingim süper Turkcell'de geçersek pişman olucakmış gibi hissediyorum ve bunun için evde 2 internet olursa bi sorun olur mu
evde 2 net olması sorun değil o sana kalmışta yakın çevrede kullanan varsa sor ping değerlerini altyapısal olarak bölgeden bölgeye değişiyor o durum

sol berbat tv ile alacaksan iyi tv siz hiç çekilmez

bursada süperonline kullanıyodum ve aşırı memnundum memlekete döndüm burda maalesef alt yapısı yok ve mecbur türktelekoma geçtim ve rezalet ama başka seçenek yok, tavsiye ederim geç

Ping önemliyse geçmeyin. Sansüronline lafı boşuna değil. Görüp görebileceğiniz en kötü portları olan firmadır. Yayıncılar yayın yaparken sürekli sorun yaşıyordu ve bu sorunları halen çözmediler. Keza oyunlarda da sürekli sorun yaşıyorlar. BF6 çıktığında 1-2 hafta boyunca Turkcell kullananlar oyuna giriş bile yapamadı. Sansürleri o kadar boktan ki, EA'ya ait sunucuları bile bant daralması yapmışlar. Ya ms yüksek oluyordu ya da takılıyorlardı. Mirliva'nın YT yayın sohbeti Turkcell var oynamıyorum yorumları ile doluydu çıkış günü.

Bizim eve de fiber getirdiler, kapımı iki kere bayi elemanları çaldı. İkisinde de geri gönderdim. Türk Telekom bile bunların yanında iyi kalıyor öyle düşünün. TT altyapısı varsa Türk NET, Netspeed vb. ISS kullanmak çok daha mantıklı.

TT altyapısı ile 75/20 Netspeed kullanıyorum. Pingim yabancı oyunlarda 30-80 ms arası ve genelde oyunda atıyorum 50 ms ise çoğu zaman öyle kalıyor. Dengesiz değil. Tabii Keenetic Hopper yeni çıkan modemine de geçtim, modem tarafını da ucuz ürünlerle bırakmıyorum. Keenetic Carrier geçtiğimde ne kadar fark ettiğini gözlemlemiştim. Önceden ₺0-1000 arası Tende, TP-Link gibi markaların giriş seviyesi ürünleri vardı. Açıkçası bizdeki gibi firmalar TP-Link vb. el altından beslemese 2-3 yıla batacak firmalar bence bunlar.

Sorun yaşayan çok babamlar alırsa bende iptal ettirmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evde 2 net olması sorun değil o sana kalmışta yakın çevrede kullanan varsa sor ping değerlerini altyapısal olarak bölgeden bölgeye değişiyor o durum
Hocam türkcellin burda hiç altyapısı yok

sol berbat tv ile alacaksan iyi tv siz hiç çekilmez
Babam baya hevesli anlatsam anlamıyorda evde 2 internet olur artik

Sorun yaşayan çok babamlar alırsa bende iptal ettirmem

Hocam türkcellin burda hiç altyapısı yok

Babam baya hevesli anlatsam anlamıyorda evde 2 internet olur artik
süperonline sadece tv+ ile alırsan mantıklı çünkü tv+ ile hbo max li yada netflix li alıyorsun ciddi avanta oluyor 1000 ile

süperonline sadece tv+ ile alırsan mantıklı çünkü tv+ ile hbo max li yada netflix li alıyorsun ciddi avanta oluyor 1000 ile
Kaçak sitelerden falan filim izlemeyi baya seviyorlar inatv den falan

Kaçak sitelerden falan filim izlemeyi baya seviyorlar inatv den falan
kaçak vs anlamam hocam sol daki avantaj sadece internet ile alırsan kazık tv+ ile alırsna avantajlı oluyor internet parasına + tv oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,434
Üyeler
189,265
Son üye
togwinn
Geri