Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell yeni abonelere özel faturalı paketler 10GB 129₺/15 GB 142₺/20GB 152₺

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
vodafone kullanıyorum ama çok pahalı , türktelekomun faturasızına geçmeyi düşünüyorum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
70GB OLANA GEÇTİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka dün bende TT ile sözleşme yenilemiştim şimdi aradım iptal ettirdim 12 lira cayma bedeli ödicem sadece 12 lira ne lan lkşqjeişlasjikşilifasf
Sözleşme falan yenilemedik, ön başvuruyu yaptık yani sadece sim kartı gelecek daha açılmamış bir kart

Artarof

80+ Bronze
Vodafonedan ayrılmayı düşünüyordum türk telekoma geçecektim yıldızlı günler indirimleri sebebiyle ancak turkcellde ki fırsatlar daha iyi gibi duruyor hat taşımayı düşünen arkadaşlara duyrulur.

Alıntıyı görüntüle

Link: https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
Ekran Alıntısı.PNG
bu bayağı mantıklı duruyor

A_TURAN_A

80+ Bronze
faturalı mı oluyor hattımız faturasız mı hiçbir açıklama yazmamışlar

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
Bende geçmeyi düşünüyordum ama vaz geçtim çünkü interneti çok hızlı tükeniyor sonra sana 1 gb interneti çok pahalıya satıyorlar vadofone de 25 gb internetim var sadece youtubede kullanıyorum film izliyorum bir ay yetiyor
Vodafone'da taahhüt bitiyor sunduğu paketler 12 GB 180 TL gibi saçma paketler eğer turkcell çok kötü değilse turkcell'e geçmem daha mantıklı gibi.
2 yıldır GeForce NOW kullanıyorum. Türkiye'de maalesef bunu Turkcell yapıyor. Müşteri desteği olarak hiç beklentin olmasın. 29 Ekim'de 1 haftalık beleş kod dağıttılar yeni üyelere. Ama kodların hepsi bozuktu böyle dolandırıcı bir firma.
Şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmamıştı müşteri hizmetlerine ama yine de düşündürttü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,754
İsim
MehmedVII
Vodafone'da taahhüt bitiyor sunduğu paketler 12 GB 180 TL gibi saçma paketler eğer turkcell çok kötü değilse turkcell'e geçmem daha mantıklı gibi.

Şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmamıştı müşteri hizmetlerine ama yine de düşündürttü.
Yaşadığım sorunlardan sadece birini şimdi yazıyorum. Dying Light 2 oyununda save kaydım silinmişti. Epic Games ile görüştüm GeForce NOW'a yolladılar. Bunlar da DM ile yazın dediler daha sonra mail falan yolladım. Bize ulaşınca inceleme başlayacak dediler ama ulaştığına dair o kadar şey atmama rağmen hiçbir geri dönüş olmadı. 1,5 ay sonra da inceleme kapanmıştır diye mail geldi. Şikayetvar' dan şikayet atıyorum hepsi bot mesajı. 1 dakika içinde mesaj atıyorlar.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Türk Telekom dan geçeceğimde hat taşımak kaç TL bilen var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Gökhan
ben su an Turkcell kullanıyorum başka bir oparetore geçip tekrar turkcellr nasıl geçerim varmı bir yolu

Naex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Halis Kavraz
İlgilendiği Kategoriler
Donanım - Çevre Birimleri - Alışveriş
220₺ye kullandığım tarife 20 gün sonra bitiyor,aynı tarife 700₺ olmuş. Eskilere geçirdiğini yenilere dağıtıyor 🤦‍♂️

Top Bottom