Sözleşme falan yenilemedik, ön başvuruyu yaptık yani sadece sim kartı gelecek daha açılmamış bir kart70GB OLANA GEÇTİM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka dün bende TT ile sözleşme yenilemiştim şimdi aradım iptal ettirdim 12 lira cayma bedeli ödicem sadece 12 lira ne lan lkşqjeişlasjikşilifasf
Vodafonedan ayrılmayı düşünüyordum türk telekoma geçecektim yıldızlı günler indirimleri sebebiyle ancak turkcellde ki fırsatlar daha iyi gibi duruyor hat taşımayı düşünen arkadaşlara duyrulur.
Alıntıyı görüntüle
Link: https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
Vodafone'da taahhüt bitiyor sunduğu paketler 12 GB 180 TL gibi saçma paketler eğer turkcell çok kötü değilse turkcell'e geçmem daha mantıklı gibi.Bende geçmeyi düşünüyordum ama vaz geçtim çünkü interneti çok hızlı tükeniyor sonra sana 1 gb interneti çok pahalıya satıyorlar vadofone de 25 gb internetim var sadece youtubede kullanıyorum film izliyorum bir ay yetiyor
Şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmamıştı müşteri hizmetlerine ama yine de düşündürttü.2 yıldır GeForce NOW kullanıyorum. Türkiye'de maalesef bunu Turkcell yapıyor. Müşteri desteği olarak hiç beklentin olmasın. 29 Ekim'de 1 haftalık beleş kod dağıttılar yeni üyelere. Ama kodların hepsi bozuktu böyle dolandırıcı bir firma.
Yaşadığım sorunlardan sadece birini şimdi yazıyorum. Dying Light 2 oyununda save kaydım silinmişti. Epic Games ile görüştüm GeForce NOW'a yolladılar. Bunlar da DM ile yazın dediler daha sonra mail falan yolladım. Bize ulaşınca inceleme başlayacak dediler ama ulaştığına dair o kadar şey atmama rağmen hiçbir geri dönüş olmadı. 1,5 ay sonra da inceleme kapanmıştır diye mail geldi. Şikayetvar' dan şikayet atıyorum hepsi bot mesajı. 1 dakika içinde mesaj atıyorlar.Vodafone'da taahhüt bitiyor sunduğu paketler 12 GB 180 TL gibi saçma paketler eğer turkcell çok kötü değilse turkcell'e geçmem daha mantıklı gibi.
Şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmamıştı müşteri hizmetlerine ama yine de düşündürttü.
BedavaTürk Telekom dan geçeceğimde hat taşımak kaç TL bilen var mı
Nasıl yani numara taşıyınca yeni sim i bedava veriyor muBedava
evet hep böyleydi zaten ben başvurdum kapıma kadar gelecek yeni hat ve 100 lirada migros hediye çeki veriyorlarmışNasıl yani numara taşıyınca yeni sim i bedava veriyor mu
Teşekkürlerevet hep böyleydi zaten ben başvurdum kapıma kadar gelecek yeni hat ve 100 lirada migros hediye çeki veriyorlarmış