Bayiden de oluyor. Gittim tak diye verdiler sim kartı şaşırdımGüzel fiyatlar. İnternetten mi geçiliyor sadece yoksa bayiden de oluyor mu?
Eyvallah. Tam ihtiyacım olan şeydi. Hemen aldımVodafonedan ayrılmayı düşünüyordum türk telekoma geçecektim yıldızlı günler indirimleri sebebiyle ancak turkcellde ki fırsatlar daha iyi gibi duruyor hat taşımayı düşünen arkadaşlara duyrulur.
Alıntıyı görüntüle
Link: https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
110tlye 20gb ek olarak youtube instagram ve sosyal medya sınırsız paketi var. Vodafone faturalı iken MH yi ara ve vodafoneyi iptal edeceğim paket fiyatları çok arttı diye beni üstünüze uzmana bağlayın diyin size bu paketi öneriyorlar.Bazı arkadaşlar vodafoneda inanılmaz tarifelere geçiyor. 15 senedir vodafonedayım bir kere öyle teklif vermediler. Nasıl geçiyorlar anlamıyorum. İş hattım turkcell, internet çok hızlı bitiyor o yüzden geçmek istemiyorum
Hocam benim tarifem aynısının 20gb olanı baska hatta geçmeden önce mutlaka müşteri temsilcisiyle taahhhut bitmeden 1.5 ay önce konuşun (son ay konuşursanız size tarife ittirmeye çalışırlar ) benim tarifeye 10 lira zam geldi 146+vergi ödüyorum şimdiBen 1 seneye yakındır bu tarifedeyim öncesinde aynı tarifenin 20gb modelindeydim o zamanda çok iyiydi fiyatı. 3 ay sonra bitecek bakalım basıl bir tarife sunacaklar. Bu fiyatlara böyle tarifeler bulmak çok zor
Teşekkürler büyük ihtimalle bende sizin gibi yaparım. Erken aramakta fayda var. 40 50 tl ye de razıyım ben yeterki aynı tarifeyi versinlerHocam benim tarifem aynısının 20gb olanı baska hatta geçmeden önce mutlaka müşteri temsilcisiyle taahhhut bitmeden 1.5 ay önce konuşun (son ay konuşursanız size tarife ittirmeye çalışırlar ) benim tarifeye 10 lira zam geldi 146+vergi ödüyorum şimdi