Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell yeni abonelere özel faturalı paketler 10GB 129₺/15 GB 142₺/20GB 152₺

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,060
İsim
.
Alıntıyı görüntüle bu bayağı mantıklı duruyor
Çok mantıklı TT de 15 gb 179 ödüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hat taşımada ücret almıyor ama yeni hat alımında aloyorlar ücret
Reis benim TT DE 6ay tahhütüm var cayma bedelini ödeyip turkcelle geçecem.
Ekstradan türkcell e birde hat parası mı ödeyeceğim var zaten benim TT de hattım aktif olarak ödüyorum

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
25gb + sınırsız sosyal + sınırsız müzik +sınırsız video 250 ödüyorum nasıl sizce (Vodafone)

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
Nasıl yani numara taşıyınca yeni sim i bedava veriyor mu

Ekstradan türkcell e birde hat parası mı ödeyeceğim var zaten benim TT de hattım aktif olarak ödüyorum
Numara taşıma işlemini her firma ücretsiz yapıyor şu an için, hangi hatta olduğunuz fark etmez atıyorum vodafone kullanıyorsunuz türk telekom, turkcell hatta teknosacell için bile başvursanız yeni hat için para ödemezsiniz eski hattınız iptal olur size kendilerine ait yenisini ücretsiz verirler ama siz hat taşımayı değilde yeni hat talebini seçerseniz yeni hattın parasını tabii ki isterler. Hat taşıma dediğimiz telefon numaranız değişmeden operator değiştirmeniz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,060
İsim
.
Numara taşıma işlemini her firma ücretsiz yapıyor şu an için, hangi hatta olduğunuz fark etmez atıyorum vodafone kullanıyorsunuz türk telekom, turkcell hatta teknosacell için bile başvursanız yeni hat için para ödemezsiniz eski hattınız iptal olur size kendilerine ait yenisini ücretsiz verirler ama siz hat taşımayı değilde yeni hat talebini seçerseniz yeni hattın parasını tabii ki isterler. Hat taşıma dediğimiz telefon numaranız değişmeden operator değiştirmeniz.
Reis ben cayma bedelini ödeyip hattımı Turkcell e geçirmek istiyorum.
Şuan hat parasını 12 ay boyunca faturaya yansıttı TT o ne olacak yeni hat mı lazım ?
6 aydır faturanın içinde hat parasını ödüyorum zaten hepsi bitmediği için yeni hat parası ödeyecekmiyim Turkcelle

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Bazı arkadaşlar vodafoneda inanılmaz tarifelere geçiyor. 15 senedir vodafonedayım bir kere öyle teklif vermediler. Nasıl geçiyorlar anlamıyorum. İş hattım turkcell, internet çok hızlı bitiyor o yüzden geçmek istemiyorum
Zaten 15 senedir orda olduğun için öyle yapıyorlar. Ben her sene türktelekom Vodafone arasında değişiyorum. Yoksa kazık fiyattan devam ettiriyorlar seçenekde sunmuyorlar

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam

Mevcut numara taşımada para ödemiyorsun sıfırdan hat alırsan para ödüyorsun

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,060
İsim
.
Mevcut numara taşımada para ödemiyorsun sıfırdan hat alırsan para ödüyorsun
Sıfırdan hat alacakmıyım peki hat bedelim TT de faturama yansıyordu şimdi taşıyınca mevcut hattımı turkcell de kulanabilecekmiyim yoksa turkcell den yeni hat almak zorundamıyım

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam
Sıfırdan hat alacakmıyım peki hat bedelim TT de faturama yansıyordu şimdi taşıyınca mevcut hattımı turkcell de kulanabilecekmiyim yoksa turkcell den yeni hat almak zorundamıyım
Nasıl istiyorsun öyle yap normal hattını taşıyabilirsin istersen yeni hatta alabilirsin

clll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
celil çalhan
ben geçtim türkcelle arkadaşlar 130 lira 1 yıl. Konuyu açan arkadaşa ve yardımcı olanlara teşekkürler

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
dostum cayma bedeline eklenir kalan taksitleri orası eski aboneliğinle ilgili anlaşmaya göre değişir. Turkcell tarafını etkilemez turkcell hattın için para talep etmez senden

ben geçtim türkcelle arkadaşlar 130 lira 1 yıl. Konuyu açan arkadaşa ve yardımcı olanlara teşekkürler
ne demek dostum hayırlı olsun bende başvurdum aynı paket için :D

• Beğen
Reaksiyonlar: clll

EmreUzn3

80+ Bronze
Bazı arkadaşlar vodafoneda inanılmaz tarifelere geçiyor. 15 senedir vodafonedayım bir kere öyle teklif vermediler. Nasıl geçiyorlar anlamıyorum. İş hattım turkcell, internet çok hızlı bitiyor o yüzden geçmek istemiyorum
yaz özele yardımcı olam

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
uğur demirel
Ben 1 seneye yakındır bu tarifedeyim öncesinde aynı tarifenin 20gb modelindeydim o zamanda çok iyiydi fiyatı. 3 ay sonra bitecek bakalım basıl bir tarife sunacaklar. Bu fiyatlara böyle tarifeler bulmak çok zor
bende vodafone 20 gb paket 69 tl kullanıyordum sözleme bitince bana yeni tarife sundu fiyat 240 tl 480 tl kadar cıkıyor bende türkcel gectim

Top Bottom