Neden? Geçmeyi düşünüyordumTurkcell pişmanlıktır.
Neden? Geçmeyi düşünüyordumTurkcell pişmanlıktır.
ben aktif olarak vodafonedayım 1 ay taahütüm vardı başvurdum yeni hat alman şart değil geçişte yapabilirsinAktif olarak TT kullanıyorum 6 ay tahhütüm var cayma bedelini ödemeyi göze alıp geçsem oluyormu ?
Yoksa illa sıfırdan hat mı açmamız gerekiyor ona göre gidip hemen geçeyim
Reis ben bayiden geçsem olurmu birde hangi bayiye gideceğim TT a mı Turkcell e mi ?ben aktif olarak vodafonedayım 1 ay taahütüm vardı başvurdum yeni hat alman şart değil geçişte yapabilirsin
2 yıldır GeForce NOW kullanıyorum. Türkiye'de maalesef bunu Turkcell yapıyor. Müşteri desteği olarak hiç beklentin olmasın. 29 Ekim'de 1 haftalık beleş kod dağıttılar yeni üyelere. Ama kodların hepsi bozuktu böyle dolandırıcı bir firma.Neden? Geçmeyi düşünüyordum
sadece kargo ile teslimat mevcuttu benim başvurumda şubeden olur mu bilmiyorum gidip turkcelle sorman lazım. Eski faturalarında bir değişiklik olmaz ayrılırken 1-2 tane fatura kesiliyor son ay kullanımlarını ve cayma bedelini bazı firmalar tek fatura olarak gösteriyor bazıları ayrı ayrı kesiyor hepsini ödemen gerekiyorReis ben bayiden geçsem olurmu birde hangi bayiye gideceğim TT a mı Turkcell e mi ?
Bu ay faturam 10 unda 5 gün önce kesildi Cayma bedelini faturaya mı yansıtırlar
Hocam ben turkcellden vodafone gec.em istiyorum bu tarife icin. Link atar mısınız
KANKA BUNLAR BENİM SÖZLEŞMEYİ YENİLEMEMİMİ BEKLİYORLAR, TT DE 40GB 280 ÖDİCEM YENİ BAŞLADI SÖZLEŞMEM İPTAL ETSEM NOLUR ACABAVodafonedan ayrılmayı düşünüyordum türk telekoma geçecektim yıldızlı günler indirimleri sebebiyle ancak turkcellde ki fırsatlar daha iyi gibi duruyor hat taşımayı düşünen arkadaşlara duyrulur.
Alıntıyı görüntüle
Link: https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
Bende geçmeyi düşünüyordum ama vaz geçtim çünkü interneti çok hızlı tükeniyor sonra sana 1 gb interneti çok pahalıya satıyorlar vadofone de 25 gb internetim var sadece youtubede kullanıyorum film izliyorum bir ay yetiyorNeden? Geçmeyi düşünüyordum
Ben de redli fırsat 30 kullanıyorum. 2 ay oldu yenileneli 270 tl oldu fatura. 2 ay önce ben de 170 civarı ödüyordum. Şuan önerilen tarifeler sınırsız paketler 470 den 630a kadar varŞuan çok pahalı ilk 3 ay 450 sonraki aylar 515 TL diyor. 3 ay sonra inşallah iyi bir kampanya sunarlar banaSınırsız ve Ayrıcalıklı Mobil Tarife ve Paketler | Vodafone
Vodafone Red tarifelerinde en popüler uygulamalar internetinizden yemez. 3 ay ücretsiz Netflix ve 6 Ay ücretsiz Amazon Prime üyeliği Red’de sizi bekliyor.www.vodafone.com.tr
70GB OLANA GEÇTİMVodafonedan ayrılmayı düşünüyordum türk telekoma geçecektim yıldızlı günler indirimleri sebebiyle ancak turkcellde ki fırsatlar daha iyi gibi duruyor hat taşımayı düşünen arkadaşlara duyrulur.
Alıntıyı görüntüle
Link: https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
Kanka dün bende TT ile sözleşme yenilemiştim şimdi aradım iptal ettirdim 12 lira cayma bedeli ödicem sadece 12 lira ne lan lkşqjeişlasjikşilifasfdün hat taşıma talebi yapmıştık, iptal etme şansımız vs var mı ?