Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell yeni abonelere özel faturalı paketler 10GB 129₺/15 GB 142₺/20GB 152₺

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
Aktif olarak TT kullanıyorum 6 ay tahhütüm var cayma bedelini ödemeyi göze alıp geçsem oluyormu ?
Yoksa illa sıfırdan hat mı açmamız gerekiyor ona göre gidip hemen geçeyim
ben aktif olarak vodafonedayım 1 ay taahütüm vardı başvurdum yeni hat alman şart değil geçişte yapabilirsin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,778
İsim
.
ben aktif olarak vodafonedayım 1 ay taahütüm vardı başvurdum yeni hat alman şart değil geçişte yapabilirsin
Reis ben bayiden geçsem olurmu birde hangi bayiye gideceğim TT a mı Turkcell e mi ?
Bu ay faturam 10 unda 5 gün önce kesildi Cayma bedelini faturaya mı yansıtırlar

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Efe
vodafone şimdilik iyi.. turkcell'in son zamanlarda çekim kalitesi de çok düşmüştü.. bazı forumdaşlarımız da elbet farketmiştir. anlamadığım şey baz istasyonu mu kapattılar ne oldu..? bunlara göre dolaaaaaağğğğğrrr 10 TL olacaktı güya olamadı bir türlü

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,754
İsim
MehmedVII
Neden? Geçmeyi düşünüyordum
2 yıldır GeForce NOW kullanıyorum. Türkiye'de maalesef bunu Turkcell yapıyor. Müşteri desteği olarak hiç beklentin olmasın. 29 Ekim'de 1 haftalık beleş kod dağıttılar yeni üyelere. Ama kodların hepsi bozuktu böyle dolandırıcı bir firma.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Metehan
Yeni müşteri çekmek için elindeki müşterileri söğüşlüyor sağolsun

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
Reis ben bayiden geçsem olurmu birde hangi bayiye gideceğim TT a mı Turkcell e mi ?
Bu ay faturam 10 unda 5 gün önce kesildi Cayma bedelini faturaya mı yansıtırlar
sadece kargo ile teslimat mevcuttu benim başvurumda şubeden olur mu bilmiyorum gidip turkcelle sorman lazım. Eski faturalarında bir değişiklik olmaz ayrılırken 1-2 tane fatura kesiliyor son ay kullanımlarını ve cayma bedelini bazı firmalar tek fatura olarak gösteriyor bazıları ayrı ayrı kesiyor hepsini ödemen gerekiyor

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Mehmet Akca
Hocam ben turkcellden vodafone gec.em istiyorum bu tarife icin. Link atar mısınız
Şuan çok pahalı ilk 3 ay 450 sonraki aylar 515 tl diyor. 3 ay sonra inşallah iyi bir kampanya sunarlar bana

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Neden? Geçmeyi düşünüyordum
Bende geçmeyi düşünüyordum ama vaz geçtim çünkü interneti çok hızlı tükeniyor sonra sana 1 gb interneti çok pahalıya satıyorlar vadofone de 25 gb internetim var sadece youtubede kullanıyorum film izliyorum bir ay yetiyor

Batumtn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan metin
Şuan çok pahalı ilk 3 ay 450 sonraki aylar 515 TL diyor. 3 ay sonra inşallah iyi bir kampanya sunarlar bana
Ben de redli fırsat 30 kullanıyorum. 2 ay oldu yenileneli 270 tl oldu fatura. 2 ay önce ben de 170 civarı ödüyordum. Şuan önerilen tarifeler sınırsız paketler 470 den 630a kadar var

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
dün hat taşıma talebi yapmıştık, iptal etme şansımız vs var mı ?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Vodafonedan ayrılmayı düşünüyordum türk telekoma geçecektim yıldızlı günler indirimleri sebebiyle ancak turkcellde ki fırsatlar daha iyi gibi duruyor hat taşımayı düşünen arkadaşlara duyrulur.

Alıntıyı görüntüle

Link: https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
70GB OLANA GEÇTİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün hat taşıma talebi yapmıştık, iptal etme şansımız vs var mı ?
Kanka dün bende TT ile sözleşme yenilemiştim şimdi aradım iptal ettirdim 12 lira cayma bedeli ödicem sadece 12 lira ne lan lkşqjeişlasjikşilifasf

Top Bottom