30 gün geçerliYa bu türktelekom lanetinden kurtulmam için 760+613tl mi ödemem gerekiyor şimdi? Bu 60gb 390tl tarifesi ne zamana kadar geçerli
Benim gibi yap taahhüt bitmesine 1 hafta kala faturalı dan faturasıza geç faturasız olunca bimcell mağazaya git numara taşıma yap 2 güne kadar taşıma işlemi bitiyor ardından tekrar turkcell geç.Beyler suan turkcelim 16 gün kaldı tahhutun bitmesine nasil gecicem başka oparaterden git gel yapabilirmiyim en kısa süreçte nasil olur
Müşteri hizmetleriyle iletişime geç zor ama karşılaması.Başka operatörden geçişte cayma bedelinin bir kısımını vs karşılıyorlar mı?
bunu Turkcell'de yapabiliyor muyuz bilen var mı kaç para fiyat çıkacak diye merak ediyorum büyük kazıklamışlar beni.Ya bu türktelekom lanetinden kurtulmam için 760+613tl mi ödemem gerekiyor şimdi? Bu 60gb 390tl tarifesi ne zamana kadar geçerli
Nasıl bakabiliyoruz buna türktelekom taahhütümün bitmesine 6 gün var cayma bedeli ödemem herhalde numara taşısamYa bu türktelekom lanetinden kurtulmam için 760+613tl mi ödemem gerekiyor şimdi? Bu 60gb 390tl tarifesi ne zamana kadar geçerli
Taahhüt yazıp 5555'e mesaj yollaman yeterli.Nasıl bakabiliyoruz buna türktelekom taahhütümün bitmesine 6 gün var cayma bedeli ödemem herhalde numara taşısam
tabii ki karşılıyor hatta 1 yıllık erzak yardımı bile yapıyor.Başka operatörden geçişte cayma bedelinin bir kısımını vs karşılıyorlar mı?
Taahhütüm 6 gün sonra bitiyorda bir ücret çıkıyor mu onu merak ediyorum. Artık çıkıyorsada geç 2dk önce turkcell uygulumasından 235tl lik pakete başvuru yaptım . Tek korkum Yaklaşık 2 3 ay önce türk telekomda yeni bir anlaşma yapmıştım bu taahhütüm biter bitmez yeni bir taneye başlayacaktı 500tl cvarıydı. Müşteri hizmetleri aradım iptal ettirmek için gözükmüyor falan dediler faturasıza alalım sizi dediler dedim boşver gerek yok geçtim direkt bakalım ne olacak.Taahhüt yazıp 5555'e mesaj yollaman yeterli.