Reyconjeff
80+ Bronze
Erzaka gerek yok yatabii ki karşılıyor hatta 1 yıllık erzak yardımı bile yapıyor.
Erzaka gerek yok yatabii ki karşılıyor hatta 1 yıllık erzak yardımı bile yapıyor.
Ramazan paketide alabiliyor muyuztabii ki karşılıyor hatta 1 yıllık erzak yardımı bile yapıyor.
9 Aylık taahhütüm için bile 1.100 TL çıkıyor hocam ben bunu bile verip türkcell aynı pakete geçersem kar ediyorumTaahhütüm 6 gün sonra bitiyorda bir ücret çıkıyor mu onu merak ediyorum. Artık çıkıyorsada geç 2dk önce turkcell uygulumasından 235tl lik pakete başvuru yaptım . Tek korkum Yaklaşık 2 3 ay önce türk telekomda yeni bir anlaşma yapmıştım bu taahhütüm biter bitmez yeni bir taneye başlayacaktı 500tl cvarıydı. Müşteri hizmetleri aradım iptal ettirmek için gözükmüyor falan dediler faturasıza alalım sizi dediler dedim boşver gerek yok geçtim direkt bakalım ne olacak.
Bende 210 veriyorum. Ocakta bitiyor . Şimdi 20gb 400 tl . Türkcell 40gb basvurdumvodofonede 30gb ye 230 veriyorum şuan
vodafone 40gb 500 veriyorum dnsnjhgsdjgsgsvodofonede 30gb ye 230 veriyorum şuan
Hocam onu nasıl görüyorsunuz ne yazmak lazım 5555 e Taahhüt yazdım sadece başlangıç bitiş çıktı9 Aylık taahhütüm için bile 1.100 TL çıkıyor hocam ben bunu bile verip türkcell aynı pakete geçersem kar ediyorum
ben vodafona uygulamasından paketlerime girince gördüm cayma bedeli olarak yazıyorHocam onu nasıl görüyorsunuz ne yazmak lazım 5555 e Taahhüt yazdım sadece başlangıç bitiş çıktı
Yılbaşı paketi hediye vericekler , yeterki siz isteyin.Ramazan paketide alabiliyor muyuz
türktelekomda göremedim varsa da sms ile yapılmıyor mu acaba internette de pek bir şey bulamadımben vodafona uygulamasından paketlerime girince gördüm cayma bedeli olarak yazıyor
SMS ile Sorgulama: Telefonunuzdan *124# numarasını tuşlayarak, ardından 3 ve 2 tuşlarına basarak taahhüt ekranına ilerleyebilir ve cayma bedelinizi öğrenebilirsiniz. Böyle bir bilgi buldum ama doğruluğunu bilmiyorumtürktelekomda göremedim varsa da sms ile yapılmıyor mu acaba internette de pek bir şey bulamadım
Denedim maalesef olmuyor uygulamadan devam edin gibi bir şey çıkıyor .SMS ile Sorgulama: Telefonunuzdan *124# numarasını tuşlayarak, ardından 3 ve 2 tuşlarına basarak taahhüt ekranına ilerleyebilir ve cayma bedelinizi öğrenebilirsiniz. Böyle bir bilgi buldum ama doğruluğunu bilmiyorum
Müşteri hizmetlerini aramak şart ozamanDenedim maalesef olmuyor uygulamadan devam edin gibi bir şey çıkıyor .
15.12.2024 tarihine kadar geçerli. Yanlış bilgilendirme sağlamayalım.30 gün geçerli