buraya 30 yazılmış ?15.12.2024 tarihine kadar geçerli. Yanlış bilgilendirme sağlamayalım.
Bundan yaklaşık 2 3 ay önce taahütünüz bitmeye yaklaşıyor yeni paketmiz var falan diye bir anlaşma yapmıştım. Onu iptal ettirmek için aradım az önce ordan oraya yönlendirip durdular biri gözükmüyor diyor biri sizi o zaman faturasıza alalım faturasıza geçmenin şu kadar ücreti falan var diye kafamı karıştırdılar arayasım gelmiyor. Tek isteğim ileride yeni başlayacak bir taahhüt var mı varsa iptal etmek istiyorum diyorum hala başka şeyler diyorlar. En son dedim tamam daha sonra yine bakarım yaptım başvurumu turkcelle umarım patlamayız. Aslında yen tarifeye geçilse bile ilk 14 gün cayma bedeli olmadan geçiş yapılıyordu sanki neyseMüşteri hizmetlerini aramak şart ozaman
müşteri hizmetlerine sordum 12 gün süresi var yani diyerek de teyit ettim bana verilen bilgi bu şekildeburaya 30 yazılmış ?
Alıntıyı görüntüle
oha geçenki kampanya 360tl mi neydi 60gbvodafone 40gb 500 veriyorum dnsnjhgsdjgsgs
Benimde aldığım bilgiye göre 15 Aralık'ta biticekmiş kampanya.
valla bende anlamadım. size verilen bilgi doğru ozaman.müşteri hizmetlerine sordum 12 gün süresi var yani diyerek de teyit ettim bana verilen bilgi bu şekilde
Son bir ay kala taahhüt çıkmaz hiçbir operatördeTaahhütüm 6 gün sonra bitiyorda bir ücret çıkıyor mu onu merak ediyorum. Artık çıkıyorsada geç 2dk önce turkcell uygulumasından 235tl lik pakete başvuru yaptım . Tek korkum Yaklaşık 2 3 ay önce türk telekomda yeni bir anlaşma yapmıştım bu taahhütüm biter bitmez yeni bir taneye başlayacaktı 500tl cvarıydı. Müşteri hizmetleri aradım iptal ettirmek için gözükmüyor falan dediler faturasıza alalım sizi dediler dedim boşver gerek yok geçtim direkt bakalım ne olacak.
Reis bimcell numara taşıma 2 gün mü sürüyor ona göre değiştirceğimBenim gibi yap taahhüt bitmesine 1 hafta kala faturalı dan faturasıza geç faturasız olunca bimcell mağazaya git numara taşıma yap 2 güne kadar taşıma işlemi bitiyor ardından tekrar turkcell geç.
Bro 4-5 gün sürer dediler ertesi gün mesaj geldi ve gece saat 03:00 bimcell e hat taşındı.Reis bimcell numara taşıma 2 gün mü sürüyor ona göre değiştirceğim