Turkcelle geçilir mi?

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
548
Genelde evde olduğum için faturalıya geçmiyorum.Yoğun dışarıya çıkacağım zaman aylık paket alırım.Turkcellin internet sayfasında bunu gördüm 20gb 175tl geçilir mi?Şuan vodagone kullanıyorum ama faturasız paketler çok pahalı.https://www.turkcell.com.tr/trc/turkcellli-olmak/paket-secimi?paymentType=hazir-kart

Ekler

• 1000010981.webp
    1000010981.webp
    93.4 KB · Hit: 39
geçilir, turk telekomdan turkcelle gecince çağ atladim. turkcell operatorlerden en ama en iyisi. fiyati piyasadaki diger operatorlerden biraz daha tuzlu olsada arada cok cok iyi kampanyalar geliyor şahsen 340 tl ye 30gb paket geldi kacirmadim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde evde olduğum için faturalıya geçmiyorum.Yoğun dışarıya çıkacağım zaman aylık paket alırım.Turkcellin internet sayfasında bunu gördüm 20gb 175tl geçilir mi?Şuan vodagone kullanıyorum ama faturasız paketler çok pahalı.https://www.turkcell.com.tr/trc/turkcellli-olmak/paket-secimi?paymentType=hazir-kart
hocam bu arada samsung a 34 mu kullaniyorsunuz ?

kampanyada cok guzel turkcellinnkaliteside, dusunmeden cekin derim

3 Ay sonra hoşgeldin Ebu Bekir Sıddık Bebek.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-08-15 at 11.22.36.webp
    WhatsApp Image 2025-08-15 at 11.22.36.webp
    31 KB · Hit: 35
Turkcell çok iyi çekim gücüne sahip ama internet harcamasında dengesizlik var. Özellikle hediye olarak verdiği gb lar bir anda bitiyor. Bazen aylık kotam daha ay ortasında bitmeye yakın oluyor ama çekim konusunda bana sorun yaşatmayan tek firma diyebilirim.
Fiyatları yüksek ama maalesef alternatifi olmadığı için katlanıyoruz.

Bence çekim konusunu yakın çevrene sor bazı şehirler de turkcell den şikayetçi olanlar var. En mantıklısı direkt yakınında ki kullanıcılara sormak.

geçilir, turk telekomdan turkcelle gecince çağ atladim. turkcell operatorlerden en ama en iyisi. fiyati piyasadaki diger operatorlerden biraz daha tuzlu olsada arada cok cok iyi kampanyalar geliyor şahsen 340 tl ye 30gb paket geldi kacirmadim.

A35 kullanıyorum hocam noldu ki?

hocam konudan bagimsiz özür, yaklasik 1 ay onceki gelen yazilimla (ui degisikligi felan olan) bataryanizda bi problem hissettinizmi? mesela şarjin cabuk bitmesi, yazilimin ilk gunlerinde kapanip acilma donma vesaire
Hocam ben haziranın ortasında almıştım telefonu o yüzden eski ui yi bilmiyorum.Fakat bu ui de bir problem yaşamadım.Başta telefon ısınıyor gibiydi.Optimize falan ediyormuş okuduğuma göre

Yalnız Turkcell şöyle bir kurnazlık yapıyor artik aylık olarak paket vermek yerine haftalık olarak paket veriyor 4 hafta 28 gün geçerli böyle olunca da 4 hafta dolduğu gibi paket alınca 12. Aya girmeden 12. Ayın faturasını Ödemiş oluyorsun 12. Aya girdiğinde 13 aylık fatura Ödemiş oluyorsun

şahsen birinin vodafone iyi çeken bir yerdeyse vodafone kullanmasını tavsiye ediyorum. fiyatları uygun çok turkcell e göre ayrıca kampanyalarıda var.

Yalnız Turkcell şöyle bir kurnazlık yapıyor artik aylık olarak paket vermek yerine haftalık olarak paket veriyor 4 hafta 28 gün geçerli böyle olunca da 4 hafta dolduğu gibi paket alınca 12. Aya girmeden 12. Ayın faturasını Ödemiş oluyorsun 12. Aya girdiğinde 13 aylık fatura Ödemiş oluyorsun
3 aylik gelmis kampanya

Hocam söyle diyim babam 30 yıldır Vodafone kullanıyordu 4.5G ye geçerken sim kartı Telsim'miş sen düsün çekmiyor diye Türkcell'e geçti dünya var diyor.

Ben vodafonluyum ama bundan önce Türkcell kullanıyordum iyi hoş ama benim gözlemime göre (Bana böyle geliyor'da olabilir) Mesela 40 gb ise tarife 30 gb kullanabiliyorsun,Yazandan daha cabuk bitiyor, gibi hissetim. Bu duruma dikkat edin.
D.N: Bende Kasımda tahaüttüm Bitince Türkcell'e geçiyorum InsaAllah

Turkcell'le bağlan hayata🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,517
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri