İkisinde de 1 adet kol var. Tek fark garantisi.ekstra kol var ve garnti
Butcem tam sinirda yani. Zorlasam alırım ama gerek var mı ki?Sadece garanti farkı var. Bütçen kısıtlıysa yapacak bir şey yok fakat bütçen varsa Türkiye garantili tercih etmelisin. Kol olayına gelecek olursak da; İtopya üzerinde 1730 TL fakat ben 100 TL daha verip Amazon üzerinden aldım. Gayet memnunum.
düzgünkullanırım sinirdn fırlatmam derseniz yd alın ama tr almak daha iyi yakın zamanda küçük kardeşim daha önce ıslattığı tele muz sürmüş sarj soketine sonrada fırlatmış garantiye gitti kullanıcı hatası demediler anakartı fln değiştirmişler(garanti önemli ama bütçen azsa mecbur yd al)İkisinde de 1 adet kol var. Tek fark garantisi.
Sıkıntı çıkaracak kimse yok evde.düzgünkullanırım sinirdn fırlatmam derseniz yd alın ama tr almak daha iyi yakın zamanda küçük kardeşim daha önce ıslattığı tele muz sürmüş sarj soketine sonrada fırlatmış garantiye gitti kullanıcı hatası demediler anakartı fln değiştirmişler(garanti önemli ama bütçen azsa mecbur yd al)
alabiliyorsan tr al sıkıntı çıkarmaz deme yanlışlıkla kola fln dökülürSıkıntı çıkaracak kimse yok evde.
Tamam hocam bakıcam biDostum elektronik işi şans işidir fakat zorlanacaksan garantiyi es geçebilirsin.
Edit: Xbox değil ama yd iphone 14 pro almıştım hala kullanıyorum çok şükür bir problem çıkmadı.