Türkiye ⚽ İspanya

Artık 6 oldu...

Adamlar 1 dakika olsun taktik disiplinden kopmuyor...evet sabaha kadar överiz İspanya'yı ama demek ki neymiş durup dururken İspanya olunmuyormuş...

Bu arada hırs yapsalar 10-0 olur ha maç.

akıl sağlığımı korumak için iyi ki izlememişim 2. yarıyı. TV de yetişkin filmi dönüyor herhalde :kekw:

Harika bir benzetme :D Cem Yılmaz'ın " hani ne olacağını bilirsin ama yine de izlersin ya..." şakası gibi oldu. Gerçekten öyle :D

Bizim Türk seyircisi de beş para etmez ha...Adamlar tertemiz 6 tane döşediler daha dakika 69. Yamal serbest vuruşta Arda'nın önünde durdu diye Arda itti Yamal'ı, Yamal'da karşılık verince bizim seyirci " huuuğğğğ" yapıyor :D Kimse demiyorki aga 6 tane yediniz bu ne rezillik...

Morata oyuna girdi. Seyirci " yuuuuuhhhğğğ " yapıyor. Valla kafalar 1 milyon bizim seyirci milletinin :D

Son düzenleme:
Seyirci birilerine sövüyor ama anlayamıyorum tam. Maç bitince X'e düşer kim kime ne demiş :D

6-0 olmuş normalde futbolu takiıp etmem meraktan açtım baktım skoru görünce patladım :D

6-0 olmuş normalde futbolu takiıp etmem meraktan açtım baktım skoru görünce patladım :D

Ben de sizinle aynı düşüncedeyim. Sözde " Süper " ligimizi izlemeyi bırakalı yıllar oldu ama bugün herkes bu maçı konuşuyordu.

Kamerada işi, gücü bıraktı güzel kızları çekiyor :D hahahah

Bu arada konudan bağımsız o işlemciye bir RTX 2060 yakışır üstad :)

Geri