- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 71,986
Evet, ayrıca koku ve tat alma kaybı da vardı.Boğazında kuruluk var mıydı?
Evet, ayrıca koku ve tat alma kaybı da vardı.Boğazında kuruluk var mıydı?
Tamamdır gerisini hiç anlatmana gerek yok aynı meseleEvet, ayrıca koku ve tat alma kaybı da vardı.
Acil servisler dolup taşıyor! Hastanelere başvuran her 100 kişiden 70'i grip
Türkiye'de acil servisler son günlerde grip vakalarıyla dolup taşarken, yalnızca İstanbul'da Çam ve Sakura Hastanesi'nin acil servisine günlük 2500 ila 3000 arasında vatandaşın üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle başvurduğu öğrenildi. Hastaneye başvuran 100 hastadan 70'inin grip olduğu kaydedilirken, koronavirüsün özellikle son 2 haftada çıkışa geçtiği de aktarılan bilgiler arasında.
-UZMANLARDAN MASKE TAKIN UYARISI
-RİSK GRUBUNDAKİLER İÇİN UYARI YAPILDI
Semptomlarda herhangi bir farklılık yaşanmadığı kaydedilirken, risk grupları için yine grip aşısı tavsiye ediliyor. 65 yaş üstü kişiler, kalp, diyabet ve akciğer hastaları ve kanser tedavisi görenlerin risk grubunda olduğunu belirten uzmanlar bu kişilerin çok daha dikkatli olması çağrısında bulunuyor.
![]()
Kesinlikle o aşılardan ve pandemi süreci sonrası daha çok görüldü bu vakalar. Aşıların kim bilir ne kalıcı etkisi bulunuyordu...ahhh ahh bı covid aşıları mahvetti millleti. banyodan çıkanca hasta olur oldum. bağışıklık direnç yerlerdeeeeee
bn aşı olmadım ama eskiden kar yağdığı zaman normal bir switle durabiliyordum şuan sabah okula giderken swit+ceket+mont yapıyor o halde biraz üşüyorum sabah 7.45 teahhh ahh bı covid aşıları mahvetti millleti. banyodan çıkanca hasta olur oldum. bağışıklık direnç yerlerdeeeeee
Kesinlikle o aşılardan ve pandemi süreci sonrası daha çok görüldü bu vakalar. Aşıların kim bilir ne kalıcı etkisi bulunuyordu...
2 haftadır da boğazım kızarık antibiyotık bitti tam geçmedi.bn aşı olmadım ama eskiden kar yağdığı zaman normal bir switle durabiliyordum şuan sabah okula giderken swit+ceket+mont yapıyor o halde biraz üşüyorum sabah 7.45 te