Prime777
80+ Bronze
Dahası
Sabaha iner hocam.Bende 45Kb/s internetim ile Windows 10 iso indiriyorum
Sabaha iner hocam.Bende 45Kb/s internetim ile Windows 10 iso indiriyorum
Hocam yavaşlıktan iptal oldu fanı kırdım sinirden. Umarım fansız iyi yapar işini.Sabaha iner hocam.
AHahahahhhahahaah. Hocam ne yaptınız ya gerçek mi bu?Hocam yavaşlıktan iptal oldu fanı kırdım sinirden. Umarım fansız iyi yapar işini.
Hocam Bi vurdum 3 tırnak birden kırıldı. Yarın fotoğraf atmayı denerimAHahahahhhahahaah. Hocam ne yaptınız ya gerçek mi bu?
1000mbps internet için özel ekipmanlar gerekiyor. Kullandığı router, anakart lan portu 1gbps destekliyor ise tam olarak 1000mbps hızdan yararlanamıyor.yani 1000 mbit almış olsa 725 neden aldı o kafama takıldı 2 75 mbit yok ortada
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani 1000 mbit almış olsa 725 neden aldı o kafama takıldı 2 75 mbit yok ortada
Fanın son hali bu, kasayı yan yatırdım fanı koydum artık eskisinden de iyi soğutuyor İşlemciyi, boşta 50 idi şuan 32°AHahahahhhahahaah. Hocam ne yaptınız ya gerçek mi bu?
Fanın aklı başına gelmiş o zamanFanın son hali bu, kasayı yan yatırdım fanı koydum artık eskisinden de iyi soğutuyor İşlemciyi, boşta 50 idi şuan 32°
Hocam 1 tırnak sorunluydu ondan olmuştu galiba, şimdi hepsi kırıldı. Direk işlemcinin üzerine koyunca daha iyi temas oldu sanırsam.Fanın aklı başına gelmiş o zaman
değilTürkiye de mi ?? İmkansız