Hayır bu hızları verebilirler onda sıkıntı yok ama. Sana 100 mbps verelim ilk 2 ay 1000 mbps bizden mevzusu falan hikaye kanka.hocam türknet gigafiberde alınabiliyormuş galiba.
Gençler olayı çözdüm. İNCELE ile rakamAlıntıyı görüntüleları değiştirebiliyoz. Bakın yapyım moruQ.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Techno08 Gördün mü kanka hileyi.
@Abdullah Hacıgül yerine @Mehmet Yılmaz geldi. Sorun yok o da aydınlatır bizi.koskoca İnstagram sayfasını kandırmış adam demek ki ama gerçekte olabilir hocam çünkü araştırdım türknet YAPA altyapısına sahip yerlere gigafiber ile 1 gbs verebiliyormuş. Bence artık @Abdullah Hacıgül abiyi çağırma vakti geldi. Bizi daha iyi bilgilendirebilir.
şunun %25ine bile kabulüm.Alıntıyı görüntüle
Bir İnstagram sayfasında gördüm. Bu arkadaş bu internete 85 lira ödüyormuş ayda. Ama bu hız ilk 6 ay içinmiş yani 6 ay sonra 100 mbs düşecekmiş hız. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Download için parayı vermiş, almıştır derdim fakat o upload Türkiye'de pek mümkün gibi gözükmüyor. Acaba sahte olma ihtimali ne kadar?Alıntıyı görüntüle
Bir İnstagram sayfasında gördüm. Bu arkadaş bu internete 85 lira ödüyormuş ayda. Ama bu hız ilk 6 ay içinmiş yani 6 ay sonra 100 mbs düşecekmiş hız. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Download için parayı vermiş, almıştır derdim fakat o upload Türkiye'de pek mümkün gibi gözükmüyor. Acaba sahte olma ihtimali ne kadar?
Modemden kaynaklıdır %90yani 1000 mbit almış olsa 725 neden aldı o kafama takıldı 2 75 mbit yok ortada
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani 1000 mbit almış olsa 725 neden aldı o kafama takıldı 2 75 mbit yok ortada
Bize 12 üzeri yokNe demek 85tl ? ben 110 ödeyip 24mb alıyorum 35 bile vermiyorlar kaldığım yere ???