Neler Yeni

Türkiyede Fiyatlar, Vergiler'in Sonu Ne Olacak??

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,791
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
5600xt sistemi.baz aldım
Onlarda indirimsiz 825 dolar (birim olarak baz alin ,)
Bizde rekor indirimle 5599tl
Kısaca yüzde 18 vergimiz neredeyse 1000tlden fazla vergisi var
Otv MTV filan getirseler 7.000 8.000 de olur
Kısaca ülkenin sonu bu olur

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
bence ülke yazılım konusunda kendini geliştirip kaliteli ürün üretimi yapmalı ama ne yazık ki eğitim sistemi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Askeri alanda yapıyorlar uyar holding bünyesinde staj yaptım ben dostum savunma sanayiye dürbün çelik yelek kask ve basit tüfekler ayrıca askeriyeye gıda sağlayan bir kuruluş inan o kuruluşta 1 sene çalıştım türkiye güçlü bi devlet ama dışa bağımlı bi devlet askeri olarak değil teknolojik olarak onu da çözmeye çalışıyorlar ama nafile işte vestel gibi markalar uğraşıyor ne kadar düzeltebilirlerse yoksa en yakın seçimde koltuk değişecek.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Askeri alanda yapıyorlar uyar holding bünyesinde staj yaptım ben dostum savunma sanayiye dürbün çelik yelek kask ve basit tüfekler ayrıca askeriyeye gıda sağlayan bir kuruluş inan o kuruluşta 1 sene çalıştım türkiye güçlü bi devlet ama dışa bağımlı bi devlet askeri olarak değil teknolojik olarak onu da çözmeye çalışıyorlar ama nafile işte vestel gibi markalar uğraşıyor ne kadar düzeltebilirlerse yoksa en yakın seçimde koltuk değişecek.
koltuğun değişmemesine imkan yok iktidar net bir şekilde ilk seçimde değişecek ve yeni markalar ve yeni girişimler olmadan bu ülke ayaklanamaz

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
bence ülke yazılım konusunda kendini geliştirip kaliteli ürün üretimi yapmalı ama ne yazık ki eğitim sistemi yok.

adamlar 1 amaşıyla antalyada 1 ay kalıyorlar bizim daha uçak parasına maaşımız yetmiyor
Onlar kadar olmayı beklememeliyiz. Güçlü ülkeler onlar zamanında işlerini en iyi şekilde yapmışlar ve güçlü bir ülke olmuşlar. Onlar kadar olmasak bile şuanki halimizdende iyi olmamız gerekiyor. Zaten herkes eşit olursa dünyada denge kalmaz. Devlet vergiyi alıp borcu ödüyor. Kaara geçtiği parayı yola yatırıyor, yolada fiyat koyuyor, vergilerle iyice arttırıyor daha çok kazanıyor. Sonra daha çok yol. Yahu borçları ödeyecek parayı aldıktan sonra imkanlar verse benden senden daha zeki öğrencilerimiz bu ülkeyi geliştirebilir. İmkanları kısıtlayarak daha çok yol yapıyor. Yol nedir arkadaş? bu ülkeyi yol mu ayakta tutacak? Sonra beyin göçü olunca " beyin göçü var kimse ülkede kalmıyor üretemiyoruz " üretemezsin tabii. İzin vermiyorsunki?

VitoScaletta

80+ Gold
her an gelişiyoruz

Ekler

• F.PNG
    F.PNG
    30 KB · Hit: 64

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Gerçekten baya yatırım var savunmaya. Bu da doğru bir hamle. Hükümetin yaptığı doğru kararlardan birisi. Haberleri takip eden birisi iseniz dünyadaki güçlü ülkelerin biribirine sataştığını, ayaklanmalar olduğunu görebilirsiniz. Yakın zamanda 3. Dünya Savaşı çıkacağını kestiremeyenlere gerçekten yazık. Bu hamle ile savunmayı geliştirip gelecekteki savaşa hazır oluyor Türkiye.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,791
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Onlarda 800tl PC
Bizde 5500tlpc
Neredeyse bizim 1 taneye onlar 7 tane alıyor
Gençliğe sesleniş bile rekor dislike aldı belliki bisiler sıkıntı
Ülkeyi Düzeltmeleri umidiyle

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Koltukun değişmesini çok istiyorsunuz ama ne biliyorsunuz gelenin daha kötü olmayacağını vs akp yi savunmuyorum ama dönemi yaşayan babam annem anneannem in anlattığına göre ekmek kuyruğu şu bu çevreyi .... götürüyor bence de evet iktidar değişecek ama değişim hayırlı olmayacak benim kanaatim bu yönde

VitoScaletta

80+ Gold
Gerçekten baya yatırım var savunmaya. Bu da doğru bir hamle. Hükümetin yaptığı doğru kararlardan birisi. Haberleri takip eden birisi iseniz dünyadaki güçlü ülkelerin biribirine sataştığını, ayaklanmalar olduğunu görebilirsiniz. Yakın zamanda 3. Dünya Savaşı çıkacağını kestiremeyenlere gerçekten yazık. Bu hamle ile savunmayı geliştirip gelecekteki savaşa hazır oluyor Türkiye.
3.dünya savaşınımı kazancaz yani rusya bize kin besliyor abd bütün toplum bize düşman ee biz kimden olucaz :D ?

Onlarda 800tl PC
Bizde 5500tlpc
Neredeyse bizim 1 taneye onlar 7 tane alıyor
Gençliğe sesleniş bile rekor dislike aldı belliki bisiler sıkıntı
Ülkeyi Düzeltmeleri umidiyle
yabancı sistem toplama sitelerine gir 3500 dolar ryzen 7 3700x rx5700xt sistemler var

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
3.dünya savaşınımı kazancaz yani rusya bize kin besliyor abd bütün toplum bize düşman ee biz kimden olucaz :D ?

yabancı sistem toplama sitelerine gir 3500 dolar ryzen 7 3700x rx5700xt sistemler var
Yok yok benim kafamda vardı zaten ben kesin wot yapıcam sizede öneririm.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Değişim olacak ama sonu iyi olmayacak

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş

Kazanacağız demiyorum, hazırlanılıyor diyorum. 1 Tankın varken başka ülkeler türkiye önemli değil, alırız derler. Sen gelişip 10 tane tank yaparsan, sıkıntılı olabilir derler uzak dururlar. Rusyanın kin beslemesi önemli değil. Sana ihtiyaçları varsa o zaman dostları olursun. Mesela amerika bize saldırmak istiyor diyelim. Arkamızdan bir ülke destek çıktı. Rusya baktıki burada 2 ülke amerika ile mücadele ediyor rusya derki "bende yardım edeyim süpergücü devirirsek benimde işime yarar" bunu dediği zaman senin dostun olmaya başlar. Seni korur. Bu yüzden bak bu kin besliyor gelmez mantığı yanlış. Zaten diğer ülkelerde hurrraaaa diye bu yüzden savaşa girmiyorlar.

Değişim olacak ama sonu iyi olmayacak
Bence olacak. Senin babaannenlerin anlattığını benimkilerde anlatıyor. Değişme ihtimalleri var ve eskiden teknoloji iyi değildi. Halk bilinçsizdi kimse bir şey anlamıyor, yapmıyordu. Farklı ülkeler Türkiye kadar kötü olmasada kötülerdi (şimdiye göre) o zamanın orta derecesi oydu. Şimdi biz ortanın da altında yaşıyoruz. Yeniden kötü duruma düşersek. O zaman yine değiştiririz? Hem zaten Mansur Yavaş gibi adamlar ülkenin başına geçerse işte o zaman iyileşiriz.

Top Bottom