400 dolara eski model kamyonetler varAga bizim burdaki PC paramızın yarısına adamlar yurt dışında araba alıyor
Asgari ücretle yaşanmaz yaşayana helal olsun ben tek başıma asgari ücrete çalışıyorum anca bana yetiyor bide ev geçindirmek imkansız.Reis vergiler ve zamlar öyle oranla artıyorki bunun sonu resmen asgari ücretle yaşanılmayacak hale gelecek. Buna artık oturup bir çözüm bulmaya harekete geçmeye çalışacaklarına nerden koparsak diye düşünüyorlar yazık çok yazık.
Bunu bende sorguluyorum 2002 den beri ancak diğer yüzde 50 lik kısım sorgulamıyorArkadaşlar türkiyede bu piyasa ne zaman düzelecek yani bıktık bu vergilerden aldığımız her şeyin fiyatı kadar neredeyse vergisi var, bunun sonu ne olacak? neden diğer ülkelerde her şey çok çok daha ucuz? neden ülkemizde bu alım gücünü arttırmak vergileri olabildiğince azaltmaya çalışmaktansa üstüne üstlük daha da vergi koymaya çalışıyorlar anlamıyorum...
Asgari ücretle kim yaşabiliyor ki?Reis vergiler ve zamlar öyle oranla artıyorki bunun sonu resmen asgari ücretle yaşanılmayacak hale gelecek. Buna artık oturup bir çözüm bulmaya harekete geçmeye çalışacaklarına nerden koparsak diye düşünüyorlar yazık çok yazık.
Burda 400 dolara kapısını alırsın anca400 dolara eski model kamyonetler var
kapısımı abartma istersenBurda 400 dolara kapısını alırsın anca
Arkadaşlar türkiyede bu piyasa ne zaman düzelecek yani bıktık bu vergilerden aldığımız her şeyin fiyatı kadar neredeyse vergisi var, bunun sonu ne olacak? neden diğer ülkelerde her şey çok çok daha ucuz? neden ülkemizde bu alım gücünü arttırmak vergileri olabildiğince azaltmaya çalışmaktansa üstüne üstlük daha da vergi koymaya çalışıyorlar anlamıyorum...
şuan iktidar kanal istanbul içi para topluyor bence, ama bunun acısını çıkarıcaz millet olarakArkadaşlar türkiyede bu piyasa ne zaman düzelecek yani bıktık bu vergilerden aldığımız her şeyin fiyatı kadar neredeyse vergisi var, bunun sonu ne olacak? neden diğer ülkelerde her şey çok çok daha ucuz? neden ülkemizde bu alım gücünü arttırmak vergileri olabildiğince azaltmaya çalışmaktansa üstüne üstlük daha da vergi koymaya çalışıyorlar anlamıyorum...
Yani yine birşekil yaşanıyor allaha şükür fakat bundan bi 15 20 yıl sonra hala ülke yerinde sayarsa büyük ihtimalle artık yaşanılmaycak bir hale bürünür demek istedim, yoksa tabikide şuanda da yetmiyor.Asgari ücretle kim yaşabiliyor ki?
Çok zor bide kirada oturuyosan maaşın yarısı kira+faturalara gidiyor yiyecek felan derken ço zor bütün para bitiyor.
aynen hocam ben geçen düşündüm dedim üniversite bitince işsiz kalsam napıcam kafamda kurdum anca evi geçindirirsin extra hiçbirşey yapamazsın tek olursan belki aydan aya aile kurmak imkansız en az 5 k lazım.Asgari ücretle kim yaşabiliyor ki?
Çok zor bide kirada oturuyosan maaşın yarısı kira+faturalara gidiyor yiyecek felan derken ço zor bütün para bitiyor.